Aangezien ik op mijn eigen Beter Horen locatie 6 weken moest wachten op de aanschaf van nieuwe hoortoestellen kwam ik op de locatie in Zwolle Zuid terecht waar ik dezelfde dag nog ontvangen werd.... Mehr ansehen
van der Capellenstraat 145A, 8014 VW Zwolle, Overijssel, NL
Unternehmen hat geantwortet
Eerst zou ik de 2e keer, pas in het nieuwe jaar mijn toestellen mogen uitproberen, maar na wat intern overleg had ik op 31 dec mijn uitproberen afgesloten en mijn spullen mee naar huis. Ik had in k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Echt enorm blij met mijn gehoorapparaten. Jullie zijn allemaal enorm vriendelijk, behulpzaam en gastvrij
van der Capellenstraat 145A, 8014 VW, Zwolle, Overijssel, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Beter Horen - Zwolle Zuid
Medewerkster heeft mij goed en duidelijk en vriendelijk geholpen.

Antwort von Beter Horen - Zwolle Zuid
Vriendelijke bereidwillige medewerkers en zorgvuldige uitleg.

Antwort von Beter Horen - Zwolle Zuid
Een zeer prettige winkel met een moderne uitstraling. Ik had een afspraak met Dana Mekers, een zeer vriendelijke, maar nog belangrijker, deskundige audicien. De afspraak liep zeer voortvarend en na de nodige test en meetacties kon ik een week later mijn nieuwe hoortoestellen ophalen. Als zeer ervaren hoortoestelgebruiker (al ruim 30 jaar) wordt ik toch elke keer weer verrast door de kwaliteit van de huidige hoortoestellen. Dus nieuwe hoortoestellen nodig, bel Beter Horen Zwolle Zuid en vraag naar Dana (of ander medewerkers).

Antwort von Beter Horen - Zwolle Zuid
Ik had in kampen voor een dichte deur gestaan en werd door de telefoon centrale vlot door geplaatst naar zwolle zuid

Antwort von Beter Horen - Zwolle Zuid
Beter Horen is wel in staat om ongevraagde reclame te sturen. Helaas luisteren ze niet als je deze niet wilt ontvangen

Antwort von Beter Horen - Zwolle Zuid
De offerte die ik meekreeg eindigde op € 1079,50, maar de nota die ik van Infomedics kreeg eindigde op €2059,00!!! Helaas bleek Beter Horen niet telefonisch bereikbaar. Infomedics wel en daar bleek dat op de nota geen BSN was ingevuld. De zorgverzekeraar (Univé) gaf aan dat ook de datum op de nota niet juist was, dus dat zij geen kosten voor hun rekening namen. Kortom, een hele nare ervaring, ook al doen de gehoorapparaten het goed!
Inmiddels is er een gesprek geweest met Beter Horen, waarin een aantal zaken zijn besproken die ons doen besluiten nu voor 4 sterren te kiezen. Het ziet er naar uit, dat door actie van Beter Horen het grote verschil tussen offerte en rekening kan worden opgelost!

Goede uitleg.
Vriendelijk ontvangen.
Behulpzaam.

Antwort von Beter Horen - Zwolle Zuid
Dat ik gewoon goed ben geholpen met mijn gehoor apparaat

Antwort von Beter Horen - Zwolle Zuid
Veel aandacht voor de hulpvraag!
Goede persoonlijke aandacht van Dana de medewerkster.
Veel stappen doorlopen en tot een goede keuze gekomen.

Antwort von Beter Horen - Zwolle Zuid
Goed en net advies,geenopgedrongen verkopen.eerlijk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.