Ik kreeg gewoon het eerlijke verhaal. Geen mooi praatje om meteen het duurste van het duurste aan te schaffen. Ik kwam van een andere hoorwinkel waar dit wèl gebeurd was. Beter horen heeft me goed... Mehr ansehen
Zijdelwaardplein 94, 1422 DN Uithoorn, Noord Holland, NL
Unternehmen hat geantwortet
Een prima ervaring bij beter horen . Ze nemen alle tijd om uit te leggen waarom iemand wel of niet een hoortoestel nodig heeft . Dat wordt ondersteunt met testen die op papier ook duidelijk aan geve... Mehr ansehen
na mijn uitleg dat ik reeds 2 andere negatieve ervaringen had , kreeg ik een merk aangeboden dat waar ik geen goede ervaring mee heb gehad . antwoord ; er is zoveel verbeterd wij hebben er alleen maa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ondervond: Kennis van zaken, zorgvuldig gehooronderzoek, goed voorstel voor adequaat toestel. Behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid bij vragen, ook als dat niet direct bij de functie hoort. A... Mehr ansehen
Zijdelwaardplein 94, 1422 DN, Uithoorn, Noord Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Werd perfect geholpen en de mensen waren erg vriendelijk en geduldig kreeg een goede uitleg
De persoonlijke aandacht is goed, maar de gerichtheid op één product laat door tekort aan keuze mogelijkheden binnen een bepaalde prijs groep veel te wensen over.

Antwort von Beter Horen - Uithoorn
zeer goed geholpen en duidelijke afspraken gemaakt wat ik wel of niet wilde
Er werd geluisterd naar mijn wensen en oprecht belangstelling getoond voor mijn zware gehoorverlies en naar oplossingen gezocht.
Rustige sfeer , suu
Ja het klinkt misschien wat gek maar ik ben nog nooit zo goed begrepen.
Ik was op het Zijdelplein Uithoorn bij Beter Horen.
Eerst natuurlijk een week proberen en daarna terug of het het je bevalt......ik denk dat ik mijn gehoortoestellen nu zo'n 4 weken heb en ik ben er niet alleen dolblij mee maar ik weet natuurlijk zijn naam niet maar alle tijd werd er genomen alles zo geweldig uitgelegd ook waarom ik geen batterijen moest nemen voor mijn leefdtijd een heel gedoe. Ook is de app op mijn telefoon gezet ik kan jullie niet uitleggen wat een geweldige verkoper ( beter gezegd mens) jullie daar hebben werken ga ook zeker met kerst iets naar hem toebrengen. En zeker zou vrienden kennissen naar beter horen verwijzen maar dan wel naae het Zijdelplein.....elke avond als ik mijn oorbellen zoals ik ze noem in de oplader doe ben ik dankbaar dat deze man mij geholpen heeft met zeg maar toch een stap in je leven die je niet 1 2 3 neemt.
Peggy van Praag

Antwort von Beter Horen - Uithoorn
Alles betreffende mijn gehoorapparaat en het gebruik daarvan is mij duidelijk uitgelegd.
Hoortoestel voldoet niet aan verwachtingen en is eigenlijk niet geschikt voor de oudere doelgroep. Teveel handelingen voor mensen waarvan de fijne motoriek niet optimaal is. Zou beter op gelet moeten worden.
Kortom, het is het bedrag niet waard en voor de gebruiker meer een last dan gemak. Jammer

Antwort von Beter Horen - Uithoorn
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.