Vanaf het eerste bezoek tot het definitief dragen van hoortoestellen is perfect verlopen. De uitgebreide hoor-test met bijbehorende uitleg was een eye-opener. Het digitale consult met de KNO arts is... Mehr ansehen
Utrechtseweg 96, 6862 AP Oosterbeek, Gelderland, NL
Unternehmen hat geantwortet
Ben uit Oosterbeek (Beter horen) Is een zeer deskundige man Verstaat zijn vak Ervaring Zeer gericht op de klant en de wensen daar van Wees zuinig op deze vakman en zijn collega Met vriendelij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vandaag met mijn vader een gehoormeting gehad bij Beter Horen. De audicien nam alle tijd, luisterde met oprechte aandacht en liet mijn vader rustig zijn verhaal doen. Hij sprak kalm en helder, waardoo... Mehr ansehen
Utrechtseweg 96, 6862 AP, Oosterbeek, Gelderland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Afspraak was makkelijk gemaakt. De gegeven informatie was goed, duidelijk en voldoende. De verdere afwikkeling was goed.
Ik had problemen met mij oude apparaten. Audicien Esther Senhorst van locatie Oosterbeek heeft mij vakkundig, vriendelijk en vlot geholpen met nieuwe apparaten en accessoires. Komplent voor deze medewerker.
Altijd goede ervaring gehad met beter horen.
Goede service. Vriendelijke medewerkers die jouw wensen respecteren. Voor mij de beste.
Corina Gensen
Ze nemen de tijd voor uitzoeken welke apparaten het beste passen voordat je ze aanschaft. Altijd goede service bij vragen tijdens gebruik van de apparaten.
Vriendelijk personeel, maar onduidelijke offerte, waar wazige producten op stonden.
Apparaat zelf is redelijk, maar de mogelijkheden vallen wat tegen.

Antwort von Beter Horen - Oosterbeek
Er wordt alle tijd voor je genomen. Vriendelijk personeel. Alle opties worden bekeken.
Al 10 jaar heb ik goede ervaringen met Beter Horen.
Vriendelijke behulpzame mensen. Goede services. Prima voorlichting.
Ik ben zeer tevreden over de professionele en sociale behandeling
Het "intakegesprek" was meedenkend, adviserend en uitvoerig (alle meest voorkomende situaties nagelopen / geanalyseerd. Tevens goede uitleg over gebruik en schoonhouden van beide gehoorspparaten. Kortom; erg tevreden.
In de Beter Horen Winkel in Oosterbeek hebben zij erg een best gedaan mij passende hoorapparaten te doen toekomen, ondanks dat er diverse communicatie stoornissen tussen winkel BH > Hoofdkantoor BH > en Zorgverzekeraar ZK hebben plaats gevonden, bleef men in de winkel beleeft en correct. Ik ben enorm blij met mijn hoorapparaten, ik kan weer meedoen met leven !!!
Ps Het hele traject van begin tot einde aanvraag heeft plaats gevonden van 20 Sept.’22 t/m 24 Januari 2023.(5Mnd) ik vind dit persoonlijk te lang hebben geduurd!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.