alles goed en rustig uitgelegd ook alles voor gedaan. het was prima.
Standort
Standort wechselnMeint Veningastraat 3, 9601 KC Hoogezand, Groningen, NL
Veel kennis en kunde over gehoorproblemen en in mijn geval tinitus
Diane, geloof ik, heeft ons bijzonder goed geholpen. Zeer kundig, uitgebreide uitleg. Wij zijn zeer tevreden. Handen dichtknijpen met zo.n audicien
Duidelijk geholpen
Meint Veningastraat 3, 9601 KC, Hoogezand, Groningen, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Diane is zeer kundig
Handen dichtknijpen met zo.n audicien

medewerkers goed
Er werd door de medewerkers goed naar mij geluisterd.
De uitleg welke ik kreeg was goed en daar kon ik wat mee.

Geweldig geholpen
Na 5 jaar was ik weer toe aan nieuwe hoortoestellen en ben weer opnieuw geweldig geholpen door mevrouw Breukers. Sinds kort heb ik nu de ampli-mini A. Wat zijn dit geweldige toestellen. Het geluid komt heel natuurlijk binnen. En bij harde onverwachte geluiden herstelt de AI direct het geluid zodat het weer rustig binnen komt. Dit ervaar ik als heel fijn omdat ik ook Tinnitus heb.

Hulp bij plotsdoofheid
Vriendelijk en voel me gehoord. zij heeft probleem heel goed geanalyseerd en best mogelijke optie gezocht. Tegen alle verwachting in toch nog toestel dat spraakverstaan bij plotsdoofheid verbeterd en eerst mogen proberen. Heel erg blij mee.

Antwort von Beter Horen - Hoogezand
Ik ben reeds klant en tevreden over de…
Ik ben reeds klant en tevreden over de service en voorlichting over de verschillende mogelijkheden.
De deskundigheid van het personeel is goed.

Antwort von Beter Horen - Hoogezand
Ben heel goed geholpen en bijgestaan.
Ik ben zeer tevreden over de manier hoe…
Ik ben zeer tevreden over de manier hoe wij als klant geholpen worden. Prima uitleg. Toppie

Antwort von Beter Horen - Hoogezand
Geweldige service en uitleg.
Veel kennis en kunde over…
Veel kennis en kunde over gehoorproblemen en in mijn geval tinitus
Duidelijk geholpen
Zeer tevreden.
Vriendelijke ontvangst, gehoortesten door deskundig personeel. Zeer duidelijke uitleg over verschillende mogelijkheden. Heb nu gehoorapparaten en ben er erg tevreden over.
alles goed en rustig uitgelegd ook…
alles goed en rustig uitgelegd ook alles voor gedaan.
het was prima.
Werd professioneel en vriendelijk…
Werd professioneel en vriendelijk geholpen , en geadviseerd .
Uitstekende service en voorlichting