Beter Horen - Breda Bewertungen

Keizerstraat 1D, 4811 HL Breda, Breda Centrum, NL

Alles werd duidelijk en met veel geduld uitgelegd en ik mocht diverse apparaten uitgebreid testen. Het contact was zeer prettig. Mevr.Elcke Boudewijns-Bleikertz verdient een pluim.

Heel prettige behandeling tijdens de gehoortest en daarna bij de aanmeting. Het hoorapparaat functioneert goed, maar het is wel even wennen. Grootste nadeel vind ik dat bijgeluiden zo hard doorkomen.... Mehr ansehen

Service redelijk. Prijs exorbitant. Er werd €349,== gevraagd voor een oplaadbundel van Ampifon. Oplaadbundel is een opgeklopte naam voor een laaddoosje met een intern accu-tje. Voor een lader voor ea... Mehr ansehen

Op zich tevreden over de deskundigheid en de service, echter wel ontevreden over het feit dat het duurste service pakket min of meer opgelegd wordt met de mededeling dat de ziektekostenverzekering m... Mehr ansehen

1. Hörgeräteakustiker
  2. Hörgeräte-Reparaturdienst

• Keizerstraat 1D, 4811 HL, Breda, Breda Centrum, Niederlande

Hervorragend

Bittet Kunden um Bewertungen

Alle Bewertungen

1.443 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Sanne heeft heel goed de uitleg gegeven…

Sanne heeft heel goed de uitleg gegeven top kan niet beter

5. November 2024
Beter Horen - Breda-Logo

Antwort von Beter Horen - Breda

Beste G.P. Bruijninckx,

Bedankt voor uw reactie.

We zijn blij om te horen dat onze collega bij de Beter Horen winkel in Breda de uitleg zo goed heeft gegeven en dat u tevreden bent met de service. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Mocht u nog vragen hebben of nog hulp nodig hebben, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Beter Horen

Prima personeel

Zeer goede uitleg over het gehoortoestel mbt de werking en onderhoud daarvan. Ook de uitleg van de kosten en vergoeding van de zorgverzekering.

1. Oktober 2024

Was na 10 jaar toe aan een nieuw IHO toestel.

Was na 10 jaar een IHO toestel gedragen te hebben weer toe aan een nieuwe. Wilde heel graag 1 IHO toestel in mijn linkeroor die ik via mijn telefoon kon bedienen (bluetooth). Mijn audicien kon dit niet leveren en daarom overgestapt naar Beter Horen Breda. Hier zeer goed (luisteren naar de wensen van de klant, deskundig, meedenkend) geholpen door Elcke een audicien io. Ben zeer zeer tevreden met mijn nieuwe toestel en ben uitstekend geholpen in Breda.

13. August 2024

Bij twijfel vraag naar Hans

In Breda geweest. Hans neemt de tijd voor je, legt goed uit en begrijpt dat het een hele stap is om ja te zeggen op een gehoorapparaat. Door zijn begrip hiervoor en z’n rust heb ik het besluit genomen. Ik denk dat ik het anders nog niet gedaan had, terwijl het wel nodig was.

21. Februar 2024
Beter Horen - Breda-Logo

Antwort von Beter Horen - Breda

Beste Tes Melcher, hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de begeleiding. We hebben uw bericht doorgezet naar uw Beter Horen winkel. Met vriendelijke groet, Beter Horen.