ANWB Verzekeren
Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie.
Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.
Waarom een ANWB Verzekering?
✅ Standaard 5% korting voor leden
✅ 24/7 contact met de Alarmcentrale
✅ Persoonlijke hulp bij schade
Alle ANWB Verzekeringen
🤝 Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.
📞 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.
⭐️ Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.
♻️ Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie?
Lees meer over onze maatschappelijke projecten.