Super god oplevelse hos A2B Jeg bestod begge mine prøver(køre og teori) i første hug! Abdi er en meget omsorgsfuld og dygtig kørelærer med passion for hvad han render og laver, derfor ville j... Mehr ansehen
Danmarks bedste køreskole En hel fantastisk oplevelse med Abdi. Jeg vil kun give god feedback herfra og kan stærk anbefale dig A2B køreskole til dig der skal til at tage kørerkort. Udover det så... Mehr ansehen
Kæmpe anbefaling herfra Abdi er utrolig fleksibel og sørger altid for, at kørsel passer ind i din hverdag og dit program. Han er virkelig dygtig til at lære fra sig, forklarer tingene på en måde... Mehr ansehen
Bycentret 201, 5330, Munkebo, Dänemark
- 52881951
- info@a2b-køreskole.dk
- a2b-køreskole.dk
Super god oplevelse hos A2B
Super god oplevelse hos A2B
Jeg bestod begge mine prøver(køre og teori) i første hug!
Abdi er en meget omsorgsfuld og dygtig kørelærer med passion for hvad han render og laver, derfor ville jeg altid vælge A2B køreskole hvis jeg fik chancen
Jeg anbefaler stort til alle som gerne vil have kørekort at vælge Abdi
En hel fantastisk oplevelse
Danmarks bedste køreskole
En hel fantastisk oplevelse med Abdi.
Jeg vil kun give god feedback herfra og kan stærk anbefale dig A2B køreskole til dig der skal til at tage kørerkort. Udover det så er Abdi super god til at forklare tingene på den bedste måde både til selve teori undervisningen og ude på vejene. til sidst men ikke mindst så er han meget forstående og meget fleksibel.
Det kommer jeg virkelig til at savne.
God Køreskole
God Køreskole, fleksible og sjove køretimer.
Virkelig god kørskole og god kørelære
Virkelig god kørskole og god kørelære. Undervisningen er let at forstå, og han er fleksibel med hentning til køretimer og manøvrebaner.
Abdi er god til at gøre…
Abdi er god til at gøre teoriundervisningen sjov samt at få køretimer til at passe ind i dit skema
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra
Abdi er utrolig fleksibel og sørger altid for, at kørsel passer ind i din hverdag og dit program. Han er virkelig dygtig til at lære fra sig, forklarer tingene på en måde, der er nem at forstå, og så er han samtidig meget motiverende. Man føler sig både udfordret og støttet hele vejen.
Stor anbefaling til alle!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos A2B Køreskole. Kørelæreren er dygtig, meget tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Han er også meget fleksibel og har både hentet og afleveret mig, hvilket har gjort det nemt at få køretimerne til at passe ind i hverdagen. Jeg har følt mig tryg under hele forløbet og har lært at køre i mit eget tempo.
Jeg vil klart anbefale ham.
Jeg kan varmt anbefale A2b Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Abdi som kørelærer! Han har været utrolig fleksibel og har altid hentet mig, når jeg skulle til køretime, hvilket har betydet rigtig meget for mig. Hans tålmodighed og gode humør har gjort læringsprocessen både tryg og effektiv. Generelt en fantastisk kørelærer, som jeg er meget taknemmelig for!
Jeg kan varmt anbefale A2B-køreskole
Jeg kan varmt anbefale A2B-køreskole. Undervisningen er struktureret og tilpasser den enkelte elev, hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg gennem hele forløbet. Kørelæreren var tålmodig, engageret og god til at forklare, også når noget skulle gentages.
Flink og meget hjelpsomelig kørelære
Flink og meget hjelpsomelig kørelære som heder abdi han er rar og meget rolig alt blev gennemført på første forsøg takeværet dem
Mega fed køreskole at tage kørekort…
Mega fed køreskole at tage kørekort ved!🙌
Det føles menneskeligt at være med og ikke som om man bliver udstillet, hvis der skulle være noget man ikke forstår.
Kan 100% foreslå A2B køreskole, til jer der vil have jer et kørekort😊
Nok den bedste køreskole du finder
Nok den bedste køreskole du finder, han Priotere altid sine elever over fritid. Hele processen om kørekort gik hurtigt.
Tag kørekort hos abdi!
Jeg kan med rigtig god samvittighed anbefale a2b køreskole. Timerne har været rigtig sjove samt seriøse og lærerige. Abdi er god til at forklare tingene, så den enkelte elev forstår det.
Kæmpe anbefaling her fra✌️
Han bruger den rigtige tid til dine…
Han bruger den rigtige tid til dine elver , så kan kun varmt anbefale dette A2b køreskole .
Super god oplevelse!
Super god oplevelse!
Abdi er utrolig dygtig til både at undervise i teorien og til selve kørslen.
For mig var det en stor fordel at have den samme underviser til både teori og køretimer, da det gjorde det lettere at forstå og huske tingene.
Han er altid klar til at svare på spørgsmål, og han guider én trygt og behageligt gennem hele forløbet.
Jeg var personligt selv på lynholdet, hvilket passede perfekt til mig.
Takket være den gode undervisning bestod jeg både teori- og køreprøve i første forsøg, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med forløbet.
Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos A2B Køreskole!
Det var godt at tage kørekort hos abdi
Det var godt at tage kørekort hos abdi, han er meget fleksibel med hans tider og hvor han kan komme og hente en.
Noget af det som gjorde A2B et godt…
Noget af det som gjorde A2B et godt sted at tage kørekort er at han er så fleksibel som han er og at han godt kan kører hen og hente en op til køretimer.
Og han er iser god til at håndtere hvis man har angst, eller noget andet svært.
Virkelig god køreskole.
Virkelig god køreskole.. Abdi er i verdens klasse👍 på kun 3 uger fik jeg kortet igen... Abdi er virkelig en god kørelærer, hans måde at formidle undervisningen på er i verdens klasse. Kan kun varmt anbefale ham både til nye og generhververe.... Han er klasse😉
Abdi tager hånd om dit barn og dig…
Abdi tager hånd om dit barn og dig udefra hele forløbet.
Er der et problem med ordblindhed eller kan man ikke højre/venstre så løser han det gerne.
Han lære fra sig med højt humør og venlighed.
Kan kun give de varmeste anbefalinger.
Mine varmeste anbefalinger til Abdi’s…
Mine varmeste anbefalinger til Abdi’s køreskole A2B. Både i teori og køretimer formår Abdi at få en til at føle sig tilpas og i gode hænder.
De varmeste anbefalinger fra en generhverver 😃👍🏼
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.