I bought my Zenvacu ZV4 Pro vacuum cleaner with mopping function in June last year for about €400. The water reservoir was leaking, and I was only able to use it for about three months. I have su... Mehr ansehen
Ik heb al een tijdje de zenvacu steel stofzuiger, waar ik heel tevreden over ben. Alleen afgelopen keer kon of wilde het selfcleanings knop niet werken, ik stuurde een email naar het bedrijf. Volgend... Mehr ansehen
Zenvacu: Enjoy the things that truly matter At Zenvacu, we're more than just robot vacuums; we're your partners in making home cleaning simple and affordable. Our passion? To give you a cleaner home and a lighter schedule. Affordable Quality: We believe everyone deserves a spotless home. Our vacuums deliver top-notch cleaning without the top-tier price. Ease Your Day: Let our vacuums handle the mess, so you can cherish more moments that matter. Quality You Can Trust: Your home deserves the best. That's why we're committed to superior, long-lasting cleaning solutions. Your Stories Inspire Us We're on this journey together. Share your Zenvacu experience on Trustpilot and join our community of happy homes.
Egbertdonk 13, 4707VN, Roosendaal, Niederlande
- info@zenvacu.com
- zenvacu.com
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Top product en service
Het product werkt goed en is niet ingewikkeld in gebruik. Na het scannen van de omgeving zorgt de stofzuiger voor de test!
Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit. Werkt naar behoren en maakt snel en goed schoon. Ik ben tevreden
Goede prijs-kwaliteitverhouding en…
Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering! Klantenservice is ook heel vriendelijk.
Topkwaliteit
Geweldig apparaat en geweldige service van de eigenaren. Ik kan niet meer zonder zenvacu, aanschaf is het waard met elke euro. Echt een aanrader!
Regarding cleaning performance
Regarding cleaning performance, the ZV PowerPro performs exceptionally well. The powerful suction and smart sensors ensure that all types of dirt and dust are effortlessly picked up. Even pet hair poses no problem whatsoever. The robot adapts to various floor types and navigates smoothly through my home, without getting stuck or colliding with obstacles.
Wakker worden in een schoon huis, fantastisch!
Na enkele dagen twijfelen over de aanschaf van een robotstofzuiger, besloot ik contact op te nemen met zenvacu.com. Ik had vragen over de kwaliteit en functionaliteit van hun robotstofzuigers. Tot mijn verrassing ontving ik snel een zeer behulpzame reactie. Samen met het team van zenvacu.com vond ik het ideale model dat perfect past bij mijn huis.
Vorige week heb ik de stofzuiger ontvangen en het bevalt me uitstekend. Het apparaat stelt me in staat om me op andere dingen thuis te concentreren. Ik programmeer de robot om in de avond te werken en word wakker in een schoon huis. Deze gemakkelijke routine, met een reinigingssessie in de middag tijdens mijn werk en nog een ’s nachts, zorgt ervoor dat ik elke ochtend wakker word in een opgeruimd en fris huis. Deze aankoop heeft mijn dagelijks leven echt veranderd en ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een efficiënte oplossing voor huishoudelijke schoonmaak.