Furuviksparken Bewertungen 78

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väl på plats kostade inträde och åkband ca 40% mer än vad de Stog på hemsidan. Svindyr och Kall mat! Obegripliga parkeringsautomater som resulterade i ytterligare 500:- i böter efter avbrutet b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var tvungen att avbryta besöket då alla restauranger stängde innan 15. Så middag till barnen fick bli utanför. Så otroligt dåligt med info med detta så vi vandrade omkring i över 50 minuter och b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oändligt dåligt service av personalen på furuviken då vi har bokat och inte kunnat dyka upp pga dödsfall… Har ringt upp och försökt att boka möjligtvis få något rabbat på vår nästa bokning vilket v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besökte Furuviksparken måndag och tisdag 12-13 augusti. Fantastiskt fin park! Välskött, gott om personal som hälsade trevligt och massor med toaletter. Ingen kö till attraktionerna och barnen 1 och 5... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Vergnügungszentrum
  2. Tickethändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Zoo med djur från hela världen inklusive nordiska bondgårdsdjur, tivoli med åkattraktioner, och naturområde. Information om parkens olika delar, boende, restauranger och evenemang.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Att personalen avrättade de fantastiska…

Att personalen avrättade de fantastiska schimpanserna är fullständigt oacceptabelt och oerhört grymt gjort mot försvarslösa djur. Detta kommer aldrig att förlåtas eller bli bortglömt. Jag kommer aldrig att besöka djurparker som håller vilda djur inspärrade och fångade ,för att vi människor ska ha nöjet av att se dom. Hemskt!…..😢

6. März 2024

Värdelöst

Makalöst att inträdet är ändrat till, att alla får betala samma pris, trots att man vill bara titta på djuren, så får man ändå betala för Karuseller och Vattenpark. Inte kan man längre köpa biljett i kassan, vid ingpngen.

26. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem stjärnor till killen som jobbade…

Fem stjärnor till killen som jobbade vid slänggungorna den 10/7. Tack för din medmänsklighet och att du såg människan bakom funktionsvariationen. Du gjorde vår dag! speciellt vår brukares så Tack tack tack till dig!

10. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter dödsskjutningen av de fyra…

Efter dödsskjutningen av de fyra schimpanserna föll Furuvik som en sten.
Selma, en av de dom överlevde är blind på ett öga och lever med hagel i kroppen.
Inkompetenta, oempatiska och för mycket okunskap gällande djurhållningen sammanfattar det hela.
Byt ut hela styrelsen, prioritera de traumatiserade djuren som överlevde
Rekommenderar INTE Furuvik.

14. Dezember 2022

Aldrig

Lägg ner stället. Varit i Furuvik varje sommar som barn. Åkte båt över från Bönan. Aldrig mer. Kommer aldrig mer sätta min fot i denna park. Inte enns med fritt inträde och gratis mat. Aldrig.

15. Mai 2023

Max antal öl

Var till furuvik och skulle titta på en konsert.och som vanligt tog jag en öl och efter stund skulle jag köpa en till och då fick jag frågan har inte du redan köpt öl? JA EN, ja och nu får man max köpa två på en dag sa tjejen i kassan.misär ska jag bli lidande för att andra människor inte kan dricka normalt?

20. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter sett tv4's dokumentär om…

Efter sett tv4's dokumentär om skjutningen av schimpanserna måste väl någon ha ett ansvar, och polisanmälas/åtalas för detta? Förutsätter att den sk djurparken förlorat sitt tillstånd att vara "djurpark"! Annars bör väl ansvarig myndighet omvärdera/utvärdera sej själv?
Brukar aldrig kommentera inslag/dokumentärer annars, men detta verkar tyda på grav inkompetens av djurs beteende?
Hälsn/Ulf

Hälsn

16. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aquí se mataron 4 chimpancés en forma…

Aquí se mataron 4 chimpancés en forma ilegal y sin permiso de las autoridades. Un error del personal y 5 chimpancés se escapan. El personal armado esperaban para matarlos en el parque vacío de visitas. Nunca visites! Toesten, 3 años y Santino, el chimpancé mas inteligente de Suecia. Linda quedó ciega de un ojo. Los otros 4 descansen en paz! 🇸🇪

11. Mai 2023

Riktigt dålig park

Riktigt dålig park, denna park har alltid varit dålig och kommer alltid vara dålig. Att de överhuvudtaget får fortsätta hålla djur och dessutom inte straffats är obegripligt. Och ännu värre hur vissa personer ger 5 i betyg försvarar Furuvik också. Det är så korkat så man storknar.

20. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En väldigt trevlig och mysig park

En väldigt trevlig och mysig park. Barnen älskar tivolit och badet. Och så finns det mysiga ställen att ha pickinick på, vissa med vacker utsikt över havet.

OBS!
Det finns absolut ingen objektivitet i detta medelbetyg vad gäller parken i allmänhet då de flesta betygen är satta av sårade människor efter fadäsen med schimpanserna. Dvs betyget reflekterar absolut inte hur upplevelsen av ett besök skulle se ut, utan reflekterar snarare de känslor vissa hyser för tillfället. Och just dessa har valt att spamma betyget 1.

Parken har existerat sedan år 1900 och har haft sina bättre och sämre tider genom åren. Förhoppningsvis innebär de senaste rabalderna en förbättring.

6. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fruktansvärd plats där djurplågeriet…

Fruktansvärd plats där djurplågeriet står i centrum! De sköt ihjäl 4 av schimpanserna (Santino, Manda, Linda och ungen Torsten 3 år) i december 2022 och skadesköt en (Selma) som de struntade i att ge veterinärvård på TVÅ MÅNADER och det visade sig att hon hade blivit blind på ena ögat och en fraktur i armen!! Schimpanserna utgjorde ingen fara för anställda enligt Arbetsmiljöverket och ändå fortsätter Furuvik påstå att det var fara för mänskligt liv. Vi glömmer aldrig detta, bojkotta Furuvik och andra djurparker!

2. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr