Deras publika laddare är fyllda av buggar och kabeln blir sittandes i laddaren. Skett flera gånger. Supporttjänsten består av en växel som inte har någon teknisk kompetens. Det enda de gör är att skr... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag hade en riktigt bra upplevelse med Eways hela vägen från guidning i butik på MOS till en riktigt, riktigt bra installation av Eirik och Frippe med ett resultat som var mycket bättre än vad jag kun... Mehr ansehen
- En laddare med garanti var ur funktion mer än en månad innan Eways reparerade - Nytt fel anmält på Eways hemsida. Efter fem dagar ännu ingen återkoppling - Vår Brf fick återbetalning först efte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabb handläggning i mitt ärende betyder väldigt mycket för mig som kund. Jättebra hanterat och framför allt när man inte är speciellt bortskämd med snabb support på flera digitala företag (stora... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Med Eways laddtjänster blir det enkelt att ladda bilen hemma, på jobbet och publikt. Vi hjälper er från idén om laddning till nyckelfärdiga laddstationer!
Kontaktinformationen
Invernessvägen 2, 18276, Stocksund, Schweden
- 010-121 94 00
- info@eways.se
- www.eways.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dåligt bemötande.
Dåligt bemötande.
Lovar att ringa tillbaka sker ej.
Installation ej klar!

Elbilsladdare
De hade ett ok erbjudande.
Men det har varit svårt att komma i kontakt med Helpdesk, då det var aningen strul med när det skulle monteras och pris kontra fakturan som inte stämde🙈 men när man väl fick kontakt på telefonen så var de som svarade trevliga och hjälpsamma.

Antwort von Eways
Bra kommunikation med installatören…
Bra kommunikation med installatören trots att det sköttes på distans.
Eftersom vi har Eways som leverantör…
Eftersom vi har Eways som leverantör till våra laddare i vårt garage, trodde jag efter mitt samtal med kundservice att jag skulle få 50% rabatt på laddkabeln, men det blev inte så. Kabeln fungerar men den blev lite dyr tycker jag.

Det funkar inte
Det funkar inte , är inte klart ärende noA2901, fått meddelande att ha tålamod .
MVH/ Roland .
2024-01-28 .

Antwort von Eways
Tog lång tid att få hjälp
Tog lång tid innan mailet besvarades. Ringde därför kundtjänst. Personen jag pratade med ang att jag inte kunde beställa nytt kort var väldigt omständig. Ville att jag skulle göra massa ändringar på min telefon, som i slutändan inte var problemet. Han hade kunnat vara mer serviceminded och hjälpt mig att beställa ett nytt kort istället. Samtalet tog 15 minuter.

Antwort von Eways
Dålig feedback och återkoppling när man…
Dålig feedback och återkoppling när man försöker få tag på kundansvarig

Antwort von Eways
Omdömet baseras framförallt på André och Alis fina sätt att hantera våra problem med laddboxen (byte av kretskort på grund av vatten/fukt).
André höll mig informerad om när tekniker skulle komma för besiktning och åtgärd.
Ali gjorde en fin insats i kyla och regn. Han var trevlig, ordentlig, professionel och snabb.
Såväl laddbox som lastbalansering åtgärdad och nu i full schwung!
Tack till er!
Hälsningar
Olle Hofvander
Otroligt dålig service och noll…
Otroligt dålig service och noll lösningsorigenterade. Haft strul med min box i snart 4 månader - ringt till alla men blir runt skickad som en boll, ingen hjälp eller lust att hjälpa mig med mitt problem. Otroligt missnöjd.

Antwort von Eways
Enda företag jag känner till som inte….
Enda företag jag känner till som inte kan informera om kostnaden för laddningen utan bara drar en summa från kontot/kortet och därefter skicka ett kvitto.
Om jag handlar på nätet så vet jag vad kostnaden är innan jag betalar, handlar jag i en fysisk butik så är det samma sak.
Om jag har en prenumeration så vet jag kostnaden innan pengarna dras,
Nä jag betalar hushållselen så vet jag vad det kostrar för jag går en faktura INNAN jag betalar.
Men när man laddar bilen (och inte själv sitter och räknar ihop totala kWh man har använt) och har Eways så får man hoppas att det är nog med pengar på kontot när det ska dras. Hur man nu ska veta det när man inte får någon totalkostnad som alla andra företag klarar av att leverera varje månad, år efter år efter år…..
Sen skulle jag kunna nämna kundservicenivån också…. Men det skulle bli en så lång avhandling att det inte är värt det. Nu efter ett antal månader har de iaf lyckats lösa problemen, men helt seriöst: Den inställelsetiden skulle få vilket företag som helst att byta leverantör…..
Ska jag vara ärlig så tror jag att de växt sig för stora på för kort tid och helt enkelt inte klarar av att hantera alla delar som de åtagit sig.

Grym service
Beställde av säljaren Fredrik som pratade igenom om allt vad man behöver. Dagen efter ordern blev lagd ringde en annan kille upp för att säkerställa att allt var ok och att elektriker Erkki kommer ringa mig för att boka upp en tid. Erkki ringde dagen efter och bokade upp en tid för installation nån dag senare bara. Mindre än en vecka från order till installation 👍
Laddboxen fungerade inte som den skulle…
Laddboxen fungerade inte som den skulle efter installation. Försökte få tag i Eways Helpdesk både genom kontaktformulär på hemsidan, via telefon samt via mail. Efter en vecka gick jag till Eways showroom i Mall of Scandinavia. Där fick jag direkt hjälp av en person som kunde logga in i min laddbox och kunde rätta till den konfigurering som Eways inte gjort rätt vid installationstillfället. Jag är bekymrad för hur jag skall bete mig framöver om det blir problem med laddboxen då det inte går att få tag på Eways Helpdesk och jag själv inte har möjligheter att komma åt konfigureringen av boxen. Hade endast blivit en stjärna om jag inte fått så bra bemötande och hjälp av personen i Eways showroom.

Långsam hantering.
Tog två månader mellan orderbekräftelse och montering. Detta kan man väl svälja i vissa fall. Installationsfirman hörde av sig dagen innan de kom och de var fantastiska. Eways däremot återkopplade inte alls, trots kontakt med dem ett flertal gånger. De sa bara någon hör av sig snart. Hade jag fått ett tidigt rakt besked med ett datum två månader fram hade jag nöjt mig med det.

Helt värdelös support
Helt värdelös support, mailar fram och tillbaka i 3 månader om att min station är ur funktion och får aldrig nån riktig hjälp utan säger bara att dom ska återkomma.
Efter 3 månader får jag nog och ringer till dom istället, den ena efter den andra lovar att dom ska ringa upp men inte är det nån som gör det inte. Ringer själv till supporten igen och dom säger att dom ska meddela att personen i fråga jag har varit i kontakt med ska ringa upp så fort dom inte är upptagen med annat samtal (även säga att det är bråttom) men inget samtal får man ändå!
Haft säkert 20-25 dagar med -20C under dessa 3 månader där jag inte kunnat starta bilen ens, men det bryr dom sig inte om!
Tyvär är det våran förening som har dessa boxar så kan inte göra något åt det, men riktigt besviken är jag att ens behöva betala för detta!

Smidig installation.
Smidig installation.
Några missar i information till installatör vad jag beställt men det ordnade sig tack vare tydlig avstämning från installatör
Bra installatör som kom på önskad dag.
Bra installatör som kom på önskad dag.
Svårt att nå support, måste tydligen lägga ett ärende och bli uppringd, och det är inte så bra eftersom man inte har nån aning om när.
Proffsiga och snabb installation.
Proffsiga och snabb installation.
Installatörerna( Erkki och hans kollega) va super trevliga och gjorde ett bra jobb. Bara positiv upplevelse!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.