Zeer tevreden over dit bedrijf Correcte levering, zeer goede communicatie , vriendelijk Gewoon top en in vergelijking met andere prijzen zeer interessant voor zelfde producten Echt wel we gaa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Niet hier kopen, zal me niets verbazen als de goede reviews hier nep zijn. Niet de juiste maat barstoelen ontvangen (had ik zelfs van te voren per mail contact over gehad dat het de lage krukken zoude... Mehr ansehen
Onlangs een geweldig mooie kandelaar aangeschaft voor mijn nieuwe interieur! Artikel was met zorg keurig netjes verpakt en was snel geleverd! De kandelaar was qua prijs ook nog eens een stuk voordel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vameto biedt een breed assortiment aan meubels van toonaangevende Europese merken, waaronder Zuiver, Dutchbone, Boldmonkey en White Label Living. Als officiële partner van deze gerenommeerde meubelmerken profiteert Vameto van exclusieve voordelen, waardoor wij deze meubels met aanzienlijke kortingen kunnen aanbieden.
Hazenkoog 28B, 1822BT, Alkmaar, Niederlande
Incredibly incompetent. I ordered two counter stools. They sent me the wrong order (different counter stools). When I call them to ask them to sed me the good order, they asked me whether I couldn't simply use the ones they had sent to me. After insisting, several calls, emails and whatsapp exchanges, they said they would send me the right ones. Well, instead of two stools, I received one, and even with missing pieces. This is really unacceptable. Do not buy from Vameto.

Antwort von Vameto
Snelle levering, zeer scherpe prijs en nadien nog opvolging. Fijn zo!

Antwort von Vameto
Top stoelen super snelle en zorgvuldige en snelle levering! Echt een aanrader

Antwort von Vameto
Mooie stoeltjes voor een fijne prijs! Ze zijn echt nieuw en door de geopende doos flink afgeprijsd. Verder waren ze nog volledig ingepakt. Ik heb ze op maandag besteld en op vrijdag ontvangen. Ik heb ook nog contact gehad met de klantenservice en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik zag geen update in de track & trace. De volgende dag kreeg ik een mailtje om te laten weten dat de aflevering nu wel zichtbaar was. Echt heel netjes.

Antwort von Vameto
Na een mindere ervaring (vorige keer een verkeerd product gekregen) nu een positief bericht. De hocker die ik graag wilde hebben was weer op voorraad. Vooraf contact gehad om te ontdekken of ik nu wel de goede hocker binnen zou krijgen. Vameto stuurde een foto van de hocker. Tevens kreeg ik een cadeaubon ter compensatie van de vorige ervaring. Al met al nu redelijk snel alsnog mijn hocker binnen gekregen. Erg blij mee!

Antwort von Vameto
Let op! Nep bedrijf!! Na meer drie weken, vele mails, telefoontjes en beloftes geen meubels en ook aan het eind geen geld retour!!! Laten het hier zeker niet bij zitten!! Liegen en bedriegen is hun bezigheid blijkbaar!!

Antwort von Vameto
Wat een fijne service product keurig op tijd ontvangen met daarna een fijn berichtje of alles in orde was. Dat hoor en zie je niet vaak. Complimenten en ga zo door.....

Antwort von Vameto
Na een klacht, neemt Vameto meteen contact met je op om het zo goed mogelijk op te lossen. Deze persoonlijk aanpak vind ik erg goed!

Antwort von Vameto
I ordered a chair online. What’s happened next?! The delivery label created right away and shows delivery next day. And next day it changes to delivey cancelled. Why? They never ship it out only give you a fake hope of delivey number to keep checking everyday! What’s funny business here!

Antwort von Vameto
Ik kreeg een mail met de herinnering om Vameto te beoordelen. Helaas kan ik er niks positiefs over melden. Half juni stoelen besteld en betaald, maar tot op heden niks ontvangen. De klantenservice beloofd steeds dat het de volgende dag wordt verzonden maar dat gebeurd tot op heden ook niet.
Als ik stoelen nog ontvang pas ik graag deze review aan maar tot op heden een slechte ervaring.

Antwort von Vameto
Winkelen in de webshop gaat uitstekend en de verzending gaat supersnel. Goed en leuk verpakt. Echt een aanrader. Contact is heel persoonlijk, perfect.

Antwort von Vameto
Vlekkenreiniger aangeschaft en deze werd snel geleverd maar belangrijker nog het apparaat werkt fantastisch en is zeer degelijk. Goede prijs en goede service. Aanrader.

Antwort von Vameto
Mooie stoel, Zuiver Nikki lounge-chair, gekocht.
Was eerst nog een beetje huiverig omdat het een buitenkansje was. Maar de stoel is in een prima nieuwstaat. Werd nog gebeld door Vameto omdat de stoel nog in de winkelwagen stond en er was maar 1 exemplaar in voorraad. De stoel werd toen voor mij gereserveerd. Oftewel prima firma waar ik in de toekomst waarschijnlijk nogmaals iets aan ga schaffen.

Antwort von Vameto
Er is mij €30 in rekening gebracht op n bestelling die ik voor de levering heb geannuleerd.
Hier wist ik niets vanaf.
Vind het veel geld.
Machine is snel gekomen, de dag na de bestelling had ik hem al thuis.
Gisteren uitgeprobeerd op een Perzisch tapijt en een prima resultaat dus ik ben zéér tevreden.
Sinus Cohen

Antwort von Vameto
Zeer degelijk en gebruiksvriendelijk toestel. Goede prijs, snelle verzending.

Antwort von Vameto
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.