1. Medizinisches Zentrum für bildgebende Diagnostik

Vom Unternehmen geschrieben

Under Mit Hjerte er en scanningsklinik beliggende i hjertet af Sorø, hvor tryghed, nærvær og personlige oplevelser er i centrum. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanninger - lige fra tidlige scanninger og kønsscanninger til smukke 3D/4D scanninger, hvor I får mulighed for at komme helt tæt på jeres lille mirakel. Uanset hvilken scanning I vælger, gør vi os umage for at skabe en oplevelse fyldt med omsorg, glæde og nærvær. Hos Under Mit Hjerte handler det ikke kun om scanninger, det handler om minder, følelser og de særlige øjeblikke, I tager med jer hjem. Vi møder hver familie med varme, tid og personlighed, så I føler jer trygge og godt taget imod fra det øjeblik, I træder ind ad døren. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen hos Under Mit Hjerte i Sorø og til at være en lille del af jeres rejse mod forældreskabet.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

5 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft den mest fantastiske…

Vi har haft den mest fantastiske oplevelse til graviditetsscanning. Som kommende mormor var det helt ubeskriveligt at få lov til at se det lille mirakel på skærmen for første gang. Vi blev mødt med så meget varme, ro og professionalisme fra start til slut.

Der blev taget god tid til os, og alt blev forklaret på en tryg og kærlig måde. Det gjorde oplevelsen endnu mere speciel og følelsesladet. Man kunne virkelig mærke, at der blev gjort noget ekstra for at skabe en hyggelig og personlig oplevelse for hele familien.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger videre. En oplevelse vi aldrig vil glemme, og som gjorde mig endnu mere stolt og lykkelig over snart at skulle være mormor ❤️

13. Mai 2026

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! Maria er både meget kompetent fagligt og enormt dygtig til at møde gravide og familier uanset, hvor de er følelsesmæssigt. Personligt fik vi en del tryghedsskanninger hos Maria pga. tidligere aborter og hun gav os en kæmpe ro, fordi hun kunne forklare og vise os alt hvad hun gik igennem, hvad det var og hvad det betød. Samtidig havde hun fuld forståelse for vores situation.

30. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en helt fantastisk oplevelse…

Vi havde en helt fantastisk oplevelse hos Maria fra Under Mit Hjerte. Fra første øjeblik følte vi os trygge, velkomne og i de bedste hænder. Maria er utrolig professionel, rolig og nærværende. Hun tog sig god tid til at forklare undervejs og sørgede for, at vi kunne nyde hvert eneste øjeblik. Vi kan varmt anbefale Under Mit Hjerte til alle kommende forældre, der ønsker en tryg og personlig oplevelse 🥰

21. Mai 2026
Undermithjerte-Logo

Antwort von Undermithjerte

Kæreste Line ❤️

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den gør mig helt stolt. I har været fantastisk hyggelige og sjove at have besøg af, og jeg ønsker dig den bedste fødsel.

Kæmpe kram fra mig
Maria, Under mit hjerte ApS

Undermithjerte 10/10 oplevelse

Maria er super dygtig til sit arbejde.
Jeg er blevet fulgt af hende gennem hele min graviditet, og jeg har aldrig følt mig så taget godt imod og i trygge hænder, som hos hende.
Man er altid sikret en tryg og god oplevelse hos undermithjerte❤️

5. Mai 2026
Undermithjerte-Logo

Antwort von Undermithjerte

Kæreste Signe

Det har været en kæmpe fornøjelse at følge jer igennem din graviditet, og en endnu større fornøjelse at se jer med jeres lille smukke pige i armene ❤️
Stort tillykke med jeres lille nye familie.

Kæmpe kram fra mig
Maria, Under mit hjerte ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr