Jeg stod forleden dag med ET AKUT og VOLDSOMT TEKNISK PC problem! Kontakt til Jonas Hansen, Torp It, Fredensvej 1, Ringsted resulterede i et hurtigt møde. Jeg blev modtaget af væ... Mehr ansehen
Home-knappen på min IPhone SE stoppede med at fungere, så bestilte tid til et service i Ringsted afdelingen, hvilket r ganske simpelt på Torp-it hjemmeside! En venlig ung mand konstaterer hurtigt a... Mehr ansehen
Virkelig fin og høflig service pr. Tlf. Min IPhone var blevet ødelagt til ukendelighed og Andreas var forstående over for at jeg ikke havde råd til at købe en helt ny, og hjalp mig på bedste vis med v... Mehr ansehen
- Computergeschäft
- Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
- Mobiltelefongeschäft
- Bildschirmreparaturdienst
- Technischer Kundendienst
- Geschäft für Second-Hand-Computer
Vom Unternehmen geschrieben
Torp IT tilbyder reparation af iphones m.m. Torp It er din IT supporter og computer reparatør med Danmarks bedste service. Læs mere om Torp IT service her.
Das haben sich andere Leute angesehen
Særledes venlig og professionel hjælp…
Særledes venlig og professionel hjælp til alle IT-problemer. Derudover kan Torp IT yde haste service hvis nødvendigt.
Stort anbefaling fra Personlig Revisor
Jeg kan varmt anbefale Torp IT!!
Jeg kan varmt anbefale Torp IT på grund af deres meget grundige service og de gode priser! Selvom jeg er bosat i København, får jeg altid mine ting repareret hos Torp. Simpelthen fordi de bare yder en fænomenal service og at man bliver mødt i øjenhøjde, hvor tekniske termer bliver forklaret så alle kan forstå det.
Jeg kan varmt anbefale Torp IT til alle, der har brug for professionel IT-support. De skuffer aldrig og man bliver altid taget godt imod når man træder ind i butikken.
Helt ærligt - de gør det godt.
Helt ærligt - de gør det godt.
Intet at sætte en finger på, løsningsorienterede, servicemindede og fair priser.
Stærkt!
Så mange mange tak for en fantastisk…
Så mange mange tak for en fantastisk service, og sikken en høflighed og hurtig betjening. i er da dem man kan kalde problem løser med altid et smil. igen tak til jer og for jer. mange hilsner fra Bettina Hansen
Vi kan varmt anbefale Torp it
Vi kan varmt anbefale Torp it, rigtig god vejledning og service.
Vi kommer helt sikkert igen hvis vi har bøvl med vores telefoner eller mac book.
Eminent service hos Torp IT!
Jeg blev anbefalet at skifte leverandør til Torp IT, og jeg har nu været kunde 1 års tid. Jeg kan kun anbefale Torp IT, da jeg altid får en grundig service, og jeg føler mig i trygge hænder hver gang. Det der imponerer mig mest er, at de selv søger at løse mine problemer, og de tænker ud af boksen. Det virker på mig som om, at de virkelig ønsker det bedste for deres kunder, og det er noget jeg som IT-idiot værdsætter utroligt meget, så jeg kan fokusere på min virksomhed i stedet for.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Torp IT.
Super service igen igen
Havde problemer med min skærm efter en skærmreparation. På trods af jeg kom ned over en måned efter problemerne startede, skiftede de skærmen til en ny med det samme uden nogen problemer.
Dejligt! Stærk anbefaling igen igen…
Reparation af mac
Indleverede ældre Mac, hvor batteriet var begyndt at udvide sig. Fin forventningsafstemning og information fra start af og generelt under hele processen. De forsøgte ikke at opsælge dyre reparationer, men er informative om, at de godt kan udføre det men at jeg skal overveje om det kan betale sig for en computer af den alder. Den stod desværre ikke til at redde, men heller ikke her forsøger de at presse noget på, ved fx at sælge ny PC, men tilbyder at hjælpe, hvis jeg skulle få behov for ny på et tidspunkt. Venlige og løsningsorienterede. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Hurtigt service og fair pris
meget hjælpsomt personale
meget hjælpsomt personale, problemet blev løst med det samme.
Topkarakter til Torp IT
Jeg har været kunde hos Torp IT gennem længere tid. Jeg fået hjælp til private IT løsninger og installationer i mit hjem. Det har primært været IT konsulent Andreas Torp der har serviceret mig. Andreas Torp er en meget grundig konsulent, det har ydet den bedste service og løsning jeg har haft brug for i hjemmet. Han er absolut servicemindet, reel, ærlig og giver rigtige gode forklaringer på det arbejde han udfører.
Jeg har yderligere været kunde i firmaets butik hvor jeg har købt printere, reservedele og mobiludstyr. Også her, bliver man godt og grundigt betjent af yderst venlige og imødekommende sælgere.
Jeg giver den bedste anbefaling til Andreas Torp og hans team.
Supervenlige og prof medarbejdere til…
Supervenlige og prof medarbejdere til en fair pris.
Havde booket tid til skærmskift for mit…
Havde booket tid til skærmskift for mit bornholmske barnebarn og blev glædeligt overrasket over god og hurtig service. Det blev klaret på meget kort tid, og jeg gik derfra med en meget glad teenager, der igen var "mobil" :-)
Kompetente medarbejdere
En venlig ung mand konstaterer hurtigt at han desværre ik kunne reparerer min SE!
Men istedet for bare at sige: Kan ik lave din tlf, så forklarer han hvorfor og hvordan & hvorledes!
Så selvom at jeg ik fik lavet min SE, så siger jeg tak for god kundeminded service og kan varmt anbefale Torp-it!
Super sød ung mand up front
Super sød ung mand up front. Jeg kommer igen.
De går altid en xtra mil og er mega…
De går altid en xtra mil og er mega serviceminded - tag altid derhen hvis du mangler noget
Godt tilfreds denne gang
Efter en dårlig oplevelse rigere og en ny tid dagen efter, til skærmskifte.
Fik super god og kompetent behandling af Jonas. Ydermere gik Jonas i konstruktiv dialog med mig omkring min anmeldelse af den dårlige oplevelse. Jeg fik fortalt min oplevelse og noget lyttede han blot til og andet blev taget til efterretning. En virkelig super upfront medarbejder, der ser det vigtige i en god kundeoplevelse.
Min tlf. blev lavet og som konduite blev der monteret panserglas.
Er efterflg. blevet kontaktet for at høre om alt var som det skulle være.
En super oplevelse til rimelig penge.
Kan kun give de bedste anbefalinger
God oplevelse i Slagelse-afdelingen
Jeg fik skiftet begge mine højtalere i min Macbook Pro Retina, da den ene var defekt, og den anden aftagende.
Indleverede tirsdag til gratis tjek, blev ringet op onsdag, og afhentede igen torsdag.
Professionelt personale, ok priser.
God service og hurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.