Ik had in eerste instantie een bed besteld, maar moest dit annuleren en dat werd heel snel en goed voor mij geregeld, dus daar ben ik heel erg dankbaar voor. Mijn geld heb ik ook super snel terug gek... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het Supreme Wellness matras ligt vanaf nacht één geweldig. De bovenkant van het matras -waarmee je lichaam direct in aanraking is- is zacht en comfortabel, maar daaronder bevind zich een stevig matras... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hadden een babybedje besteld bij hypnia, wat achteraf de verkeerde maat bleek te zijn. Geen probleem zou je zeggen, aangezien ze op de site groot adverteren met gratis retourneren. We wilden het o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben al lange tijd op zoek naar een goed kussen. Bij Hypnia kun je kiezen uit verschillende types en degene gekozen waarvan ik dacht Top. Het valt niet tegen. Duidelijke communicatie over bezorging... Mehr ansehen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Top matrasje - stevig en zacht tegelijkertijd. Levering snel
Ik heb al drie keer een matras gekocht bij Hypnia en elke keer was de service op en top: goede klantenservice en altijd paraat om te helpen in geval van misverstanden
Goede en snelle service!
Informatie is duidelijk, goed en adequaat!
We hebben lekker geslapen. Alleen de pijn in de rug gaat niet weg. Wellicht dat het nog wennen is want het ligt wel erg lekker.
Top kwaliteit- & prijsverhouding. Deze topper ligt heerlijk en voelt als een extra matras. Ik heb de harde versie besteld en had eerlijk gezegd verwacht dat hij wat harder zou zijn.
De door mij bestelde matras bleek na een tijdje te hebben beslapen eindelijk het juiste matras.
De Hypnia Ultieme Hybride heeft een prima drukverdeling al lijkt het matras in aanvang redelijk hard,maar voldoet prima ...geen kuilen en in bed van zij wisselen is moeiteloos.Dus om kort te gaan een prima matras.
We hebben onlangs een Hypnia-matras voor mijn zoon gekocht, en het is geweldig! Vanaf de eerste nacht slaapt hij heerlijk, als een roos. De matras is zo comfortabel en biedt perfecte ondersteuning – hij wordt uitgerust en energiek wakker. De kwaliteit is uitstekend en het is duidelijk dat deze matras lang mee zal gaan. Hypnia heeft onze verwachtingen overtroffen, en we zijn ontzettend blij met het verschil dat het heeft gemaakt voor zijn slaap. Echt een aanrader
Het bedrijf heeft mij een Topper geleverd die geheel voldoet aan mijn verwachtingen wat betreft hardheid .Ik had een Topper maar deze zakte in korte tijd door .Ik heb deze Topper met zorg uitgezocht en heb daardoor een goede aankoop gedaan .Het doorzakken is voorbij en ik ben heel blij dat ik deze Topper heb gekocht .
De matrassen bevallen heel goed mijn vrouw en ik slapen beter en ik heb veel minder last van m’n heup dus is het een goede aankoop
Snelle bezorging en eenvoudig om het bestelde bed in elkaar te zetten. Helaas is er een productiefout, maar het lijkt erop dat Hypnia dit gaat oplossen. Het contact hierover loopt in ieder geval prettig.
Top matras voor een goede prijs! We hebben ca. 3 maanden geleden dit matras geleverd gekregen, netjes binnen de levertermijn. Nadat het matras goed was gevormd (kwam vacuum in de verpakking), ligt het sindsdien heerlijk. Prijs/kwaliteit is dik in orde.
aanvankelijk was ik wat sceptisch: kende het bedrijf niet; ook nog in het buitenland.
Maar... alles was perfect geregeld. Op tijd, keurig ingepakt prima communicatie. Een PLUIM!
Slaapt ook Prima!
Goed prijs kwaliteit bed bieden, makkelijk om te monteren en snel levering.
Zeer tevreden.
Heerlijk matras en goede service. Matras was snel geleverd en ik slaap weer als een roos.
Snelle levering en duidelijke website! Onze topper ligt heerlijk. Hartstikke blij mee!
Snelle levering, duidelijke communicatie per mail. De topper zelf vormt zich naar je lichaam. Als je veel draait (woelt) dan is dit m.i. niet de topper voor jou. De topper kan wel vrij warm worden. Daarom raad ik je ook aan ook het perkal katoenen beddengoed van Hypnia te bestellen. Al met al een prima topper. Ook prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde!
Zeer tevreden. Levertijd zoals aangegeven op de website en het product is precies wat ik er van verwacht heb. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Duidelijke levering en bed zit gewoon goed in elkaar.
Een tijdje geleden heb ik de boxspring met opbergruimte besteld. Ik ben zeer tevreden. Het bed is erg mooi en heeft enorm veel opbergruimte. De bestelling was een paar dagen vertraagd, maar dat is netjes opgelost met een geldelijke tegemoetkoming. Goede service!
Lang zoeken naar een bed kwam ik ben hypnia uit. Van het bedrijf had ik nog nooit eerder van gehoord. Toch wilde ik de gok wagen om hier een bestelling te doen. Bed, matras, deken topper en een kussen.
Het bed is makkelijk in elkaar te klikken en bij de verhuizingen moest het bed weer uit elkaar en in elkaar. Het bed heeft de verhuizing doorstaan en werkt perfect.
Matras heb ik via de tool op de site besteld. Met een topper erbij. Hey bed ligt super en mijn rugklachten zijn weg. Dit had ik oprecht veel eerder moeten doen.
De topper viel mij erg tegen waardoor ik wel rugklachten erbij kreeg. De topper was voor mij toch te zacht. Op de site kon ik niet goed vinden of deze terug mocht. Toch even een mail gestuurd. Het verbaast mij positief hoe snel ze reageren ( recensies zeggen wat anders) een vriendelijke medewerker heeft gezorgd dat er een hoes gestuurd wordt (hygiëne) en dat de topper wordt opgehaald. Dit heeft bijna 3 weken geduurd. Echter is het netjes verlopen en kreeg ik mij geld snel terug.
Deken en kussen liggen super.
Ik heb dit bedrijf al bij meerder aangeraden. Omdat het goedkoper is dan bij andere merken en de service top is.
Prijs/ kwaliteit vind ik persoonlijk goed.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.