Slome Bewertungen 713

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had in eerste instantie een bed besteld, maar moest dit annuleren en dat werd heel snel en goed voor mij geregeld, dus daar ben ik heel erg dankbaar voor. Mijn geld heb ik ook super snel terug gek... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het Supreme Wellness matras ligt vanaf nacht één geweldig. De bovenkant van het matras -waarmee je lichaam direct in aanraking is- is zacht en comfortabel, maar daaronder bevind zich een stevig matras... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hadden een babybedje besteld bij hypnia, wat achteraf de verkeerde maat bleek te zijn. Geen probleem zou je zeggen, aangezien ze op de site groot adverteren met gratis retourneren. We wilden het o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben al lange tijd op zoek naar een goed kussen. Bij Hypnia kun je kiezen uit verschillende types en degene gekozen waarvan ik dacht Top. Het valt niet tegen. Duidelijke communicatie over bezorging... Mehr ansehen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

713 Bewertungen

1 Stern

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Eerste bestelling was beschadigd en er…

Eerste bestelling was beschadigd en er waren problemen met de levering, geld terug gekregen. De tweede bestelling kwam wel goed aan, het bed is van goede kwaliteit, stevig en met handige opbergruimte.

19. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met mijn topper van Hypnia!

Na jaren van rugpijn ben ik sinds de topper van Hypnia hier van af! Hij voelt koel aan en ligt heerlijk! Blij met mijn aankoop :-)

20. Juli 2024
Slome-Logo

Antwort von Slome

Beste klant,

Wat een geweldige review — hartelijk dank dat u dit met ons deelt! We vinden het fantastisch om te horen dat de Hypnia topper uw rugpijn heeft verlicht en dat u nu weer met comfort en verkoeling kunt slapen.

Uw tevredenheid is precies waar we het voor doen. Dank voor uw vertrouwen en we wensen u nog vele nachten vol rust en herstel toe!

Het Hypnia Team

uitstekende ervaring

De matras ligt heel goed. Geen klachten (spierpijn, stijve ledematen).
Voelt vertrouwd.
Heb hem pas kort dus we zullen moeten afwachten hoelang dit goede gevoel blijft.

16. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles vlot verlopen zoals het hoort.

Alles vlot verlopen zoals het hoort. De Topper is van zeer goede kwaliteit en we slapen er heerlijk op. De eerste weken wel wat geurhinder maar is inmiddels bijna volledig verdwenen.

14. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tevreden over kwaliteit en service

Heel blij met mijn nieuwe bed! Kwaliteit is super. Bezorging verliep ook soepel en er werd geholpen met het zware bed 1 verdieping naar boven te krijgen. Enige puntje van kritiek is de duidelijkheid van de handleiding. Hier en daar werden dingen die later in het proces belangrijk waren niet duidelijk laten zien in eerdere stappen waardoor we soms dingen weer uit elkaar moesten halen. Verder was het niet veel werk om in elkaar te zetten.

15. Oktober 2024

Hypnia bamboe topper

Voor ons is het een zoektocht geweest en zijn wij bij de bamboe topper beland. Daarvoor hadden van een Emma topper maar die is retour gegaan vanwege rugklachten.
Traagschuim sprak ons aan vanwege de eigenschappen en omdat de ervaringen met koudschuim is tegengevallen.
Bij de eerste nacht op de hypnia topper wisten we het eigenlijk al, het was net slapen op een wolkje en zonder rugklachten wakker geworden. De topper heeft wat mij betreft een nadeel (niks is perfect) wat voor sommige iets is om over na te denken namelijk dat het na een tijdje wat warmer kan aanvoelen vergeleken met koudschuim. Dit is een bekende eigenschap van traagschuim maar daar staat tegenover dat je veel meer comfort terug krijgt. Voor ons is de extra warmte niet als hinderlijk ervaren. Al met al hebben we dus een ontzettend goede ervaring tot nu toe met de topper. Qua comfort kan geen koudschuim of latex hier tegen op.

20. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer toverden over mijn Ultieme…

Ik ben zeer toverden over mijn Ultieme Hybride Matras kwaliteit is zeer hoog en ik slaap heerlijk. De matras is daadwerkelijk zeer confortabel en ook is de matras ruim 25 cm hoog zoals aangegeven op de website. Bij andere merken heb ik geconstateerd dat matrassen niet de afmeting hebben die geadverteerd wordt. De Ultieme Hybride Matras voldoet aan al mijn wensen een geode support voor mijn rug niet te zacht maar ook niet te hard.

Fantastisch bed, levering dramatisch

Een praktisch en fijn bed wat makkelijk in elkaar te zetten was. De levering was daar in tegen dramatisch maar daar kan dit bedrijf niks aan doen. Hopelijk doen ze binnenkort zaken met een ander leveringsbedrijf dan DB Schenker.

23. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snel geleverd en een heel mooi…

Super snel geleverd en een heel mooi product. Werd stevig verpakt, dus veilig verstuurd. Onze dochter ligt heerlijk op het matrasje! Hij is lichter dan ik had verwacht wat heel fijn werkt met het opmaken van het bedje! Aanrader!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Korte duur tevreden

Was over the moon de eerste maanden. Maar al snel na maand 2 kwam ik met lichaam klachten. Onderrug pijn, heup pijn. De matras is best zacht geworden en heb blijvende deuken. Erg jammer want hoe hij de eerste 100 dagen lag was GEWELDIG. MAAR HELAAS

Slome-Logo

Antwort von Slome

Bedankt voor uw feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat u klachten heeft gekregen en dat de matras niet meer aan uw verwachtingen voldoet.

Wij bieden onze klanten 120 dagen proefslapen aan, zodat u zeker kunt zijn van uw keuze. Heeft u al contact met ons opgenomen om uw situatie te bespreken? We kijken graag samen met u naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groeten

Heerlijke topper

Heb deze topper in Augustus gekocht. Goede service, snelle bezorging. Had vaak last van mijn rug na het slapen, nu niet meer. Blij met mijn aankoop!

12. November 2024

Fijn matras.

De levering was vlot. Lastig was dat het tijdstip van levering niet bekend was. Het matras ligt heerlijk.

3. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Top matras, mooi, goed en handig bed, wel moeilijk om in elkaar te zetten.

Bed met opbergbox was geen sinecure om in elkaar te zetten. De handleiding mist een aantal tips. Zo is het niet eender hoe je de lattenbodem op het pompsysteem legt, en zo staat er niet in dat de matras op de lattenbodem moet voordat het pompsysteem werkt. Gelukkig werden we door Hypnia via mail geholpen. Ook zijn bij ons de uiteinden van het lattenbodemframe niet stevig vast te vijzen. We hopen dat dit geen kwaad kan. Tip: graag een videohandleiding en/of de mogelijkheid om te laten monteren. Alleszins, na het werk, kwam gelukkig de beloning van een goed bed met een goede nachtrust als gevolg!

8. November 2024

Goede topper 2 vliegen in 1 klap

We hadden een nieuwe topper nodig. We wilden een topper welke mijn rugklachten zou tegen gaan, tevens wilden we een wat zachtere ervaring krijgen van de bestaande matrassen. Deze topper is het geworden en bevalt zeer goed. Een zachtere slaapervaring en geen klachten meer van de rug.

14. Oktober 2024

snelle levering, goede kwaliteit

De bestelling werd echt snel geleverd en het pakket was in perfecte staat, onbeschadigd en in makkelijke pakketten. Vervolgens bleek het ook nog eens snel en zeer makkelijk in elkaar te zetten. En, belangrijkste, goede kwaliteit en een geweldig matras. Mijn dochter slaapt als een roos 😊

22. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over de matras

Heel tevreden over de matras! Geeft goede ondersteuning aan mijn rug. Sinds ik op deze matras slaap heb ik geen rugpijn meer. Ook tevreden over de klantenservice. Goede communicatie voor de levering. Aanrader.

12. November 2024

Issue quickly resolved

Even though there was a quality issue with my order, it has been quickly resolved. Overall satisfied with my purchase.

1. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr