Ik had in eerste instantie een bed besteld, maar moest dit annuleren en dat werd heel snel en goed voor mij geregeld, dus daar ben ik heel erg dankbaar voor. Mijn geld heb ik ook super snel terug gek... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het Supreme Wellness matras ligt vanaf nacht één geweldig. De bovenkant van het matras -waarmee je lichaam direct in aanraking is- is zacht en comfortabel, maar daaronder bevind zich een stevig matras... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hadden een babybedje besteld bij hypnia, wat achteraf de verkeerde maat bleek te zijn. Geen probleem zou je zeggen, aangezien ze op de site groot adverteren met gratis retourneren. We wilden het o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben al lange tijd op zoek naar een goed kussen. Bij Hypnia kun je kiezen uit verschillende types en degene gekozen waarvan ik dacht Top. Het valt niet tegen. Duidelijke communicatie over bezorging... Mehr ansehen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Check de google reviews en lees hoe waardeloos ze zijn. Ik heb mijn matras nooit ontvangen

Antwort von Slome
Makkelijk te bestellen en snelle levering. werden goe op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering.

Antwort von Slome
Het bed staat net 1 dag en ziet er mooi en stevig uit. De prijs is onverslaanbaar. De installatie was goed te doen, maar ik ben wel afgeweken van de handleiding, omdat ik geen plaats meer had om de matrasbodem in elkaar te zetten nadat de kamer vol was gebouwd met het bedframe.
De bezorging daarentegen was bar slecht: ruim een maand te laat en zonder bericht stonden ze ineens voor de deur. Toevallig was ik thuis. De bezorgers zelf waren prima en de klantenservice ook. Als tegemoetkoming kreeg ik de €60 voor de tilhulp terug wat sympathiek was. Al met al ben ik blij met het bed en de enorme opbergruimte.

Antwort von Slome
Supermooi bed voor onze dochters en duidelijke communicatie over levering.

Antwort von Slome
Wat een heerlijk matras. Na maanden slapen op een slecht matras was het even wennen, maar na een paar nachten werd het steeds meer mijn matras. Niet te hard, niet te zacht. Geen pijn meer in onderrug en been. Prijs- kwaliteitverhouding is goed. Wat mij betreft een aanrader.

Bestel hier NIET!
Mijn bed hier besteld en het bezorgproces is echt rampzalig. Eerst krijg ik een verwachte leveringsdatum en later ook een track&trace dat het die dag bezorgd zou worden. Hele dag gewacht, niks geleverd. Verwachte leveringsdatum bleef nog een week zo staan (op een datum die allang voorbij was). Ondertussen elke dag naar ze gebeld met 0 resultaat. Een medewerker die steeds zegt terug te bellen of er achteraan gaat en niks doet. Nu kreeg ik uiteindelijk een totaal random mail om een bezorgafspraak te maken, waar ook nergens instaat dat het om deze bestelling gaat (geen bedrijfsnaam oid). Gedaan, weer de hele dag thuis gewacht op de bestelling... een uur na het tijdsvak gemaild waar het blijft; is de bezorger bij me geweest maar kon het huis niet vinden en is vervolgens weer weggegaan. Omdat Hypnia geen telefoonnummer heeft doorgegeven aan de bezorgdienst konden ze geen contact met me opnemen. Echt, wat kun je wel als bedrijf??

Antwort von Slome
Hypnia wellness supreme matras snel en keurig geleverd, vriendelijke klantenservice die mij binnen een dag een korting terug betaalden die ik was vergeten te gebruiken via een code.
Het matras is vrij hard/stevig en ik durf daar nog geen echte review over te geven, ik heb de laatste dagen wat rugklachten. Ik denk dat mijn rug moet wennen (corrigeren) na jaren op een veel te zacht matras te hebben gelegen.
Nu inmiddels een paar weken verder, en ik kan niet anders zeggen dan "wat een verademing"!
Ik slaap heerlijk op het nieuwe matras en mijn rugklachten lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen.
Ook voor de sex is dit een super matras, niet te hard en niet te zacht wat een een hoop comfort en stabiliteit bied.
Ik ben zeeeeer tevreden!
Snel geleverd, keurig en compact verpakt. Het matras is 'hard' maar voelt alsnog aangenaam meevormend aan. Mijn harde bedbank is er een heus bed door geworden. Prettig dat er meerdere (en grote) maten beschikbaar zijn en dat de tijk wasbaar is. De prijs/kwaliteitverhouding zou ik goed noemen.
Ik heb het Hypnia Supreme Wellness matras enkele maanden geleden aangeschaft na het lezen van de vele lovende recensies, maar mijn ervaring is helaas allesbehalve positief. In het begin leek het matras comfortabel, maar al na korte tijd begonnen de schuimlagen hun stevigheid te verliezen. Het oppervlak voelt nu ongelijk aan en het matras komt niet meer terug in zijn oorspronkelijke vorm. Hierdoor ontstaan kuilen die duidelijk merkbaar zijn tijdens het slapen.
Ook de ondersteuning is daardoor volledig verdwenen. In plaats van het beloofde ‘wellnessgevoel’ ervaar ik juist rug- en schouderklachten. De kwaliteit van het schuim lijkt ver onder de verwachtingen te liggen voor deze prijsklasse. Ik heb het matras regelmatig laten luchten en gekeerd zoals aanbevolen, maar dat heeft niets geholpen.
Ik zou dit matras niemand aanraden, zeker niet gezien de hoge prijs en de matige kwaliteit van de gebruikte materialen.
EDIT: service@hypnia nl lijkt geen bestaand mailadres te zijn? Ik krijg foutmeldingen.

Antwort von Slome
Gekocht (20 Oktober 2024)
Hypnia Hibride 30cm
Door mijn Fibromyalgie voelen alle ongemakken als pijn, en ik besteed meer tijd in bed dan er uit. Ik kan niet uitleggen wat voor een ongelooflijke verschil de Hypnia matras voor mij, voor ons, heeft gemaakt... En geloof me als ik zeg dat ik op heel veel matrassen heb geslapen! 35 jaar met vreselijke pijn wakker... Dit is echt de beste investering die ik ooit heb gedaan en ik vindt het zo stom dat ik al die jaren zo onnodig heb geleden... Mijn partner is het met me eens, en bezoek heeft er ook heerlijk op geslapen. Dankjewel Hypnia. Als je belooft geen materialen te veranderen, zoals elke matras die populaire wordt, beloof ik dat de Hypnia werkelijk fantastisch is voor rug liggers, zij liggers, 50kg-95kg iig, rug klachten, houdt de zwetende droog en de koukleum warm.
De echte plus punt is dat de zwaarste lichaamsdelen iets dieper weg zakken dus het voelt als of je gewichtloos bent

Antwort von Slome
We hebben het bed en de matrassen nu al 4,5 jaar en zijn nog steeds dik tevreden. Mijn man weegt 100 kilo en het matras supreme met ingebouwde topper is nog steeds in orde. We draaien wel elke 3 maanden het matras even om. Echt super prijs/kwaliteit

Antwort von Slome
De klanten service was een geweldige ervaring goede kennis van de matras Hypnia topper een duidelijke uitleg de matras Hypnia topper bevalt erg goed ligt erg comfortable en een uitstekende kwaliteit en een redelijke prijs.

Antwort von Slome
We hebben het Supreme Wellness matras nu een jaar. Het oogt nog altijd als nieuw. Ik kijk er elke avond naar uit om weer te gaan slapen, zo comfortabel is het. Ons vorige matras kostte meer dan twee keer zoveel maar heeft nooit zo goed gelegen als de Hypnia. 100% tevreden dus!

Antwort von Slome
De opbergruimte onder het bed is handig en het ziet er goed uit, maar het frame begon bij ons eigenlijk al na 3 maanden te kraken/piepen. We zijn geen zware mensen en gebruiken het bed gewoon normaal. We hebben inmiddels alles geprobeerd, boutjes vast schroeven, wd40, rubberen strips, niks helpt. De stalen dwarsbalk schuurt op het stalen frame, en daar is niks aan te doen helaas. Als mijn partner zich snachts omdraait, ben ik wakker. Jammer!

Antwort von Slome
Bestelling was zoek geraakt en nooit aangekomen. Dik 2 maanden mogen wachten op een terugbetaling. Nooit weer. Heb een lening verstrekt zonder rente te ontvangen.

Antwort von Slome
Deze opdekmatras is een echte aanrader! Comfortabel, ondersteunend en perfect voor een goede nachtrust. Je voelt direct het verschil, fijn liggen zonder in te leveren op stevigheid. Ideaal om je matras nieuw leven in te blazen. Slaapkwaliteit van ons was verbeterd vanaf dag één.

Antwort von Slome
De matrassen zijn snel geleverd, keurig verpakt en geheel volgens verwachting. Ze liggen heerlijk en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Zeker een aanrader!

Antwort von Slome
Hele fijne en snelle levering. De topmatras ligt perfect en is van goede kwaliteit.

Antwort von Slome
We slapen nu 1 jaar op het matras. De eerste nachten gingen goed. Matras lekker stevig maar zeker niet te hard. Binnen de 100 dagen nog even gewisseld met de oude matrassen, dit 2 nachten volgehouden en met plezier terug naar Hypnia.
In het voorjaar vernam ik dat het matras niet zoo snel meer terug veerde, nog wat maanden verder hebben we een brug tussen ons in.

Antwort von Slome
We slapen heerlijk op onze hypnia matrassen! Geen rugklachten meer!
De matrassen zijn de 5 sterren zeker waard!
Kleine tip: doe een bijsluiter bij aflevering van de matrassen om kopers veel slaapplezier te wensen. Nu zat er helemaal niets bij. Ook een kleine info over de opbouw en onderhoud van het matras is misschien een idee.

Antwort von Slome
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.