Kreeg het pakketje snel en met een leuke handgeschreven Rotterdamse boodschap. Leuke kaart waar ik erg om kon lachen
Bestelling werd vlot verzonden en geleverd met een handgeschreven briefje erbij. Het concept is leuk en de ontvangende partij was er oprecht blij mee. Vooral de zeepjes ruiken erg lekker! 1 gemiste ka... Mehr ansehen
Via Instagram kwam ik in aanraking met Rottlucht en met een verjaardag in aantocht, hoefde ik niet langer meer na te denken over een grappig cadeau. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden,... Mehr ansehen
Eerste keer een bestelling geplaatst bij Rottlucht. Artikelen kwamen snel binnen en zijn een succes. Er zat een handgeschreven kaart bij, dat vond ik een leuke persoonlijke touch. Ik heb nog wat extra... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Rottlucht is geen verzorgingslijn. Echte mannen verzorgen zich niet, die doen alleen aan onderhoud. Alleen het broodnodige zonder teveel poespas. Eau de parfum noemen wij gewoon GEURWATER Hair & bodywash noemen wij gewoon ZEEP Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten. Rottlucht is een frisse, ouderwetse mannengeur
Niederlande
- 0610501514
- info@rottlucht.nl
- rottlucht.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Supersnel geleverd
Supersnel geleverd. Goed verpakt. Persoonlijk handgeschreven kaartje erbij!

Top geregeld!
Vanaf de bestelling tot en met aflevering van het leuke onderhoudspakket ben ik heel tevreden mee.
Het persoonlijke kaartje erbij maakt het extra leuk.

Rotterdamse eerlijkheid
Super snel geleverd ondanks de feestdagen , zeer goede eerlijke producten en originele verpakking

Antwort von rottlucht.nl
Snel geleverd met een leuk persoonlijk…
Snel geleverd met een leuk persoonlijk bericht erbij . Top 👌👍
Onderhoudsbox ouwe L, aanradertje
De ‘onderhoudsbox ouwe L’ is echt een aanrader. De zeepblokjes ruiken heerlijk, zijn fijn in gebruik en vormen een milieuvriendelijker alternatief voor vloeibare zeep. Perfect voor jezelf of als cadeau!

Vriendelijk maar wat onprofessioneel
Na bestelling ( met afterparty gekozen) niks ontvangen.
Erg lastig om in contact te komen, maar uiteindelijk mijn pak ontvangen. Zonder rekening. Dus daar weer om gevraagd. Toen kon ik netjes betalen. Vriendelijk geholpen maar wat onprofessioneel.

Heerlijk "rott"luchtje
In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, een heerlijk luchtje, wel meer voor alledag.
Snelle verzending, keurig verpakt, fijne communicatie.
Heb het cadeau nog niet gegeven, maar weet nu al dat de ontvanger er de humor wel van inziet :)

Bestelling wordt snel geleverd
Bestelling wordt snel geleverd. Is goed verpakt. Persoonlijk kaartje is ook heel leuk.
Bovendien is het een heerlijk luchtje.

Waardeloos maanden geleden besteld
Waardeloos maanden geleden besteld, maar nóóit wat ontvangen 😡

Antwort von rottlucht.nl
Fijne RottluchtLeuke producten en bestelling verliep…
Leuke producten en bestelling verliep perfect.

De lucht weet ik niet
De lucht weet ik niet. De jarige is aan staande Zondag jarig. Leuke verpakkingen snelle levering

Heerlijk luchtje!
Heerlijk luchtje!! Ik zeg dames, bestel het voor je hubby😆
Super snel geleverd en persoonlijke kaart erbij! Brabant gaat op z'n Rotterdams dankzij een Rottlucht !😄