Super hurtig levering. Jeg har handlet hos ren velvare mange gange ( Ling skincare fantastisk produkt)og de er dem som jeg oplever har den hurtigste levering. Fredag købte jeg 2 Ling produkter,... Mehr ansehen
Sendte d. 6. Januar, mail vedr. den 22 december 2024 hvor jeg bestilte min vare. Jeg skriver: At Ren Velvære desværre lå inde med rekorden for for sen levering. Man evner ikke at informere mig... Mehr ansehen
Bestilte 3 produkter. Bestillingen gik fint igennem og pakken blev modtaget indenfor rimelig tid - men... den ene pulver foundations beholder var revnet (låget, som skal bruges til opbevaring af pulve... Mehr ansehen
Har brugt den flere gange og prisen er altid bedre end andre steder (f.eks. Matas), tingene kommer hurtigt frem og der mangler ikke noget. Jeg ved godt man får en masse prøver når man bestiller ved Ma... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
REN velvære shop med fokus på økologisk hudpleje, sund kost, kosttilskud og velvære. Vi har stor fokus på økologisk hudpleje og udvider hele tiden sortimentet af produkter uden parabener, allergifremkaldende stoffer og kunstige farvestoffer.
Fanøvej 10D, 8382, Hinnerup, Dänemark
- salg@ren-velvaere.dk
- ren-velvaere.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service
Købte et varmetæppe for godt et år siden, det kom lynhurtigt.
Desværre holdt det pludselig op med at virke efter 1 års tid.. Det skrev jeg til dem og uden noget som helst bøvl, sendte de mig et nyt tæppe.
Tak for super god service.
Hurtigt levering
Hurtigt levering, fik hvad jeg bestilte, så ingen problemer der.
Kan anbefales
Lidt problemer med et produkt der udløb…
Lidt problemer med et produkt der udløb samme måned som jeg modtog det. Efter til kommunikation frem og tilbage, fik jeg alle pengene tilbage - så fin behandling og meget lidt irritation. Vil gerne handle der igen.
Nemt at bestille og super hurtig…
Nemt at bestille og super hurtig levering.
Så meget tilfreds
Intet tracking nummer og ikke sendt selvom der står det...
Ved ikke hvornår min pakke ankommer.
Umiddelbart, ser det ud til at være en fin webshop. Min pakke blev da også “sendt” relativt hurtigt, og pengene hævet fra min konto. Jf. Dansk lovgivning kræver det at pakken reelt er sendt. Jeg har valgt DAO som fragtmetode, hvor pakkerne bliver scannet når de er modtaget af DAO, men DAO har d.d. Ikke modtaget pakken, som blev påstået sendt, og hævet i går. Det ved jeg den ikke er fordi jeg ikke har modtaget besked fra DAO omkring min ordre er på vej, hvilket man gør med DAO, så snart de har scannet pakken. Derfor ved jeg altså at Ren-Velvære kun har oprettet en forsendelse, men ikke rent faktisk sendt den ud af døren, hvilket jo giver en relativt lang behandlingstid. Jeg ved endnu ikke hvornår jeg kan forvente min pakke sendt, så DAO kan bringe den til mig, men venter efterhånden lidt utålmodigt på at der sker noget...
Super god betjening
Alt Godt! :-)
Det eneste sted hvor min yndlingsmascara ikke var udsolgt og så var den endda nedsat! Super god oplevelse
Hurtig levering og bedste pris
Hurtig levering og bedste pris. Så kan det ikke siges bedre
Tak for god og hurtig service
Tak for god og hurtig service.
Forud for bestilling af varer havde jeg en god kommunikation via jeres chat. Varerne blev afsendt hurtigt som aftalt. Jeg vil fremover bestille mine produkter hos jer.
Hurtig levering og god hjemmeside
Hurtig levering og god hjemmeside. Nem at finde ud af
Hurtig levering og god service.
Lang ventetid og utilstrækkelig kommunikation
D. 23. februar bestilte jeg min vare. Der er lovet levering i løbet af 1-3 dage. Jeg undrede mig lidt over den ikke dukkede op.
27. februar (4 dage senere) modtager jeg en mail om, at varen ikke er på lager, og at den forventes at blive afsendt inden for 5-6 hverdage. Uden mulighed for at afbestille, som de ellers lover på deres hjemmeside. Jeg kan se, at varen stadig kan bestilles på hjemmesiden, så der er ikke sikret, at andre ikke bestiller mens varen er i restlager.
5. marts spørger jeg ind til, hvornår jeg kan forvente at modtage varen, men får slet ikke svar på forespørslen (de lover max 24 timer på hjemmesiden)
8. marts forsøger jeg så at ringe til dem for at få en status, men telefonsvareren meddeler at alle medarbejdere er optagede og smider mig af. Jeg kontakter dem derefter på chat inde på deres hjemmeside, hvor de meddeler, at jeg vil modtage den senest 10. marts. Der bliver ikke beklaget eller tilsvarende, blot informeret.
13. marts modager jeg varen. Varen var som den skulle være - dog manglede der en vareprøve som jeg havde bestilt.
Informationen om forsinkelsen af varen kom efter varen skulle have været leveret, hvilket indikerer, at den ikke er blevet ekspederet før. Derefter var der ingen information, og jeg endte med at have ventet over 2,5 uge på varen. Jeg må sige at jeg ikke er imponeret over denne oplevelse, især da de lover noget helt andet på hjemmesiden.
3 x skuffet
Det er nu tredje gang at jeg modtager en mail fra Ren-velvære, der skriver at de desværre afventer nye leverancer og derfor er længere tid om at afsende pakken. Forståeligt at man kommer til at bestille for lidt varer hjem eller er afhængig af andre, men tre gange i træk er desværre for meget til mig.
Har handlet flere gange hos ren …
Har handlet flere gange hos ren velvaere ,det er altid en fornøjelse , hurtig og venlig behandling,kan anbefales
Super godt sted at hanle og hurtigt …
Super godt sted at hanle og hurtigt levering og super god kundeservice 👍🏻👍🏻👍🏻
Hurtig levering til en god pris.
Super service og hurtig levering.
Nemt at bestille. Hurtig levering og god service ved kontakt.
Jeg havde ikke fået besked via PostNord om at min pakke var ankommet. Jeg kontaktede RenVelvære og med det samme modtog jeg en mail med tracenummer. Og ingen problemer ved afhentning.
God service, hurtig levering - bestiller helt sikkert igen 😊👍
Det er værd at vælge firmaet ;-)
Hurtig og korrekt levering og så oveikøbet rigtig gode priser.
Rigtig godt sted at handle.
Fint websted.
Hjemmeside og ordreafgivelse helt ok og nemt.
Varerne synes at være de rigtige gode af slagsen.
Ingen leveringsproblemer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.