Pearlwax Bewertungen 452

TrustScore 4 von 5

3,9

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade testat många andra vax men jag var aldrig nöjd. Pearlwax är den bästa som jag hade och jag är supernöjd. Det är så lätt att ta bort håret. Lätt, snabbt och funkar perfekt. Jag rekommenderar P... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, betydligt billigare värmare än övriga jag hittade på nätet. Värmaren fungerar precis som förväntat men vaxet var över förväntan? Även fast man inte "rycker" så följer håret med. Har ti... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Beauty & Wohlbefinden

Vom Unternehmen geschrieben

Få silkeslen mjuk hud med PearlWax - Köp startpaket för endast 499 kr. Vi garanterar dig en effektiv hårborttagning och ett silkeslätt resultat!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

452 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Dålig produkt, dålig kundservice

Vaxet är under all kritik, fäster inte i några hårstrå över huvud taget. Har mailat kundtjänst förra veckan och vill returnera men hittar inte rätt vax i listan på retursedel. Har inte heller fått svar av kundtjänst än men får ett mail om att lämna omdöme om företaget 🙄

5. Mai 2026

Service

Fick inte svar från servicen angående order

5. Mai 2026

Kära Yevheniia,

Tack för din recension. Vi beklagar din upplevelse och tar den med oss. Jag kan se att vi nu har svarat på din förfrågan och vi vill alltid väldigt gärna hjälpa till. Ibland kan det förekomma lite extra väntetid på henvendelser, men man är också alltid välkommen att ringa in till oss om det är något viktigt. 💜

Vi önskar dig en fin dag💜

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vaxet var bra men en av förpackningarna…

Vaxet var bra men en av förpackningarna var helt sönder och låg i biter med vax pärlor i lådan överallt tycker den kunde packats bättre då förpackningen inte var skyddad helt och inte hade något på framsidan så bara att tappa packet åt ett håll kunde gjort att den gått sönder. Med tanke på att leverans företag inte brukar ta hänsyn till packet så tycker jag att man iallafall kan lägga något som är runt hela varan som skydd och inte bara på baksidan

13. April 2026

Kära Hemlig,

Tack för din recension💜

Om du har mottagit en defekt eller skadad produkt vid leverans av paketet vill vi alltid gärna hjälpa dig! Har du möjlighet att kontakta vår kundservice på info@pearlwax.se, så hjälper de dig gärna💜

Vi önskar dig en fin dag💜

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Purchased in Sweden but the directions…

Purchased in Sweden but the directions say for voltage of 110-120. Have to return.

24. März 2026

Kära Dagny,

Tack för din recension 💜

Om du har mottagit en felaktig produkt eller är osäker på specifikationerna för våra produkter är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice via mejl, info@pearlwax.no, här hjälper vi dig mer än gärna 💜

Lättanvänt och hög kvalitet

Lättanvänt och hög kvalitet

9. März 2026

Käre Jenny,

Köpte 3 olika produkter

Köpte 3 olika produkter. Nöjd med samtliga!

5. März 2026

Käre Lakin,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt bra vax och bra produkter

Riktigt bra vax och bra produkter! Enkla att använda och blir väldigt bra resultat.

19. Februar 2026

Käre Emelie,

Kanon

Funkade bra

18. Februar 2026

Käre Paverud,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dem var okej

Dem var okej, svårt att förstå hur man ska använda den som oprofessionell

10. Dezember 2025

Kära Sara

Tack för din recension. Kom ihåg att du alltid kan kontakta vår kundservice på mejladressen [info@pearlwax.se]– vi hjälper dig mer än gärna och guidar dig så gott vi kan i användningen av våra produkter. Dessutom har vi en guide på hemsidan 💜

Fantastisk service

Köpte från dem för två år sedan och var snabb leverans. Dock den största anledningen till mitt betyg är pga att jag hade tappat bort min sladd under flytt och trots den långa tiden sedan min beställning så skickade de ändå en ny sladd till mig - kostnadsfritt! Blev chockad, imponerad och extremt tacksam. 💜

17. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kära Jenny

Tusen tack för din fantastiska recension 💜
Vi blir verkligen glada av att höra att du både hade en bra upplevelse med leveransen – och att vi kunde hjälpa dig, även lång tid efter ditt köp. Kundservice slutar nämligen inte vid beställningen, och det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp ✨

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har fortfarande inte fått någon vara

Har fortfarande inte fått någon vara. Det står att det inte är inlämnat. Har mailat er, men ej fått svar!!!

24. November 2025

Kära Marlene,

Tack för din recension, jag kan se att du har fått svar och att vi hittade en lösning 💜

användbar

Det var så användbar och lätt att använda

25. November 2025

Käre Haydeh,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra med affär men inte helt använding.

Jag har jätte bra upplevelse med pearlwax, köpt liten startpaket. För jag hade den gamla värmern hemma, feån många år tillbaks, och behövde en ny. Jag försåtr inte helt använding av den nya. Står på vax paket"rekommenderat 40-45c" värme. Det tog över 2 timmar och vaxen var inte helt smältat för använding. Jag försöker att inte smälta sönder vaxen, men det tar så lång tid. Jag har höyat värmern så det smältar och sen sänkt ner så det holder vaxen lagom varm och det är inte 40-45c.

27. Oktober 2025

Super bra, rekommenderas

22. September 2025

Käre Jessica,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra priser o snabb frakt.

15. September 2025

Käre Petra,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk Aloe Vera kräm!

Fantastisk Aloe Vera kräm!! Den lenar o hjälper vid solsveda, när man bränt sig av stark sol, o även på småsår mm!

22. Januar 2025

Käre Susanne,

Team Pearlwax

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr