Offlineevents Bewertungen 6

4,0

Unternehmensdetails

1. Eventmanagement-Firma

Vom Unternehmen geschrieben

I en tid, hvor alt foregår online, glemmer vi ofte, hvor meningsfuldt og vigtigt det er at mødes ansigt til ansigt. Den personlige kontakt kan ganske enkelt ikke erstattes af en skærm. Derfor har vi taget sagen i egen hånd. Glem den overfladiske swipe-kultur. Vi skaber events for dig, der ønsker at møde mennesker – offline. Hos os kan du deltage i sociale arrangementer, unikke oplevelser, datingevents for singler og meget mere. Her handler det ikke om algoritmer, men om at dele oplevelser, møde nye mennesker, eller nogle du måske allerede kender. Så uanset om du er nysgerrig på speeddating, eller blot ønsker at udvide dit netværk og møde nye, søde og sjove mennesker, ser vi frem til at byde dig varmt velkommen.

Kontaktinformationen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt og anbefalelsesværdigt event

Jeg var til et speeddating event på 28Live i Roskilde.
Stedet var hyggeligt og man blev taget godt imod af Offlineevent, og senere guidet godt igennem aftenens program. Generelt et godt arrangement, som jeg gerne deltager i igen. Om man får et match eller ej, er jo ikke til at vide, og ikke op til Offlineevent ;-)

21. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var præcis som annonceret

Alt var præcis som annonceret. Den eneste oplysning jeg kunne have ønsket mig, var hvor mange personer der kunne deltage i eventet så jeg vidste om der kom 30 eller 200.

31. Dezember 2025

Antwort von Offlineevents

Tusinde tak for din tilbagemelding. Vi er rigtig glade for du havde en god aften. Vi har noteret din tilbagemelding, og ser hvad vi kan gøre en anden gang for at imødekomme dit ønske.

Mange hilsner
Christian
OfflineEvent

Klassisk og hyggelig speeddating

Meget klassisk speeddating med en hyggelig og oplagt bar (28 Live i Roskilde) til formålet. Jeg havde på de fleste af mine dates en god udsigt over baren på første sal, hvilket var med til at gøre oplevelsen særlig. Der opstod undervejs gratis servering af øl, som baren åbenbart skulle af med.
Der var lidt færre kvinder end mænd (25-40 år), men det var kun godt med en lille pause og en chance for at tale med de flinke arrangører.
Alt i alt fedt med lokal speeddating i en lidt mindre by end København og et godt springbræt til at komme på rigtig date.

Antwort von Offlineevents

Hej Nicolai, Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for du havde haft en god og sjov oplevelse :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Speed-dating er sjovt og helt okay!

Jeg har deltaget i et OfflineEvents speed-dating arrangement på 28live i Roskilde.
Stedet var rigtig fint til formålet. Masser af små borde, hvor man kunne få lidt privat snak. Og et glas vin eller anden drink fra baren.
Jeg mødte 11 nye herrer i alderen 45-60 år- dog tror jeg de fleste var 53-58år. Største parten af deltagerne var fra Roskilde området.
Alle var søde og opførte sig ordentligt.
Jeg matchede ikke selv med nogen -jeg havde kun sat flue-ben ved to. Det er jo lidt som at vinde i Lotto. Men jeg synes stadig, det var mega hyggeligt og sjovt. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg tager på speed-dating. Det føltes ok. Lidt som at være til jobsamtale, men stadig naturligt og desuden hyggeligt at se folk i øjnene - især i sammenligning med dating apps

28. Oktober 2025

Antwort von Offlineevents

Hej Susan, Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for du havde haft en god og sjov oplevelse. :) vi håber der er beder held næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et velplanlagt og hyggeligt event

Super sjov og god aften! Arrangørerne var meget imødekommende, sørgede for god vejledning og skabte en rigtig god stemning. Alt i alt en virkelig god oplevelse!

Antwort von Offlineevents

Hej, Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for du havde havd en god og sjov oplevelse. :)

Super event!

Super sjov aften med god planlægning og information både før, under og efter eventen. Venlige og imødekommende arrangører og rigtig god stemning hele aftenen. Kan anbefales 👍

Antwort von Offlineevents

Hej, og tusinde tak for de rosende ord. Vi er glade for at du havde en god og sjov oplevelse, og at du føler du blev guidet godt og trygt gennem eventet. :)

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr