Dette er et lurefima som nå har tatt ned websiden sin, etter en tid med aggressiv markedsføring på Facebook. En Gant jakke kom fra Kina 🇨🇳 etter noen uker. XL passet ikke selv om jeg bruker L.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kjøpte en jakke fra en butikk jeg gikk ut fra var i Norge. Det kom en jakke fra Kina etter ca 3 uker. En åpenbar dårlig piratkopi. Klagde og siden har jeg ikke hørt noe mer. Organisasjonsnummeret er u... Mehr ansehen
Jeg kjøpte to Gant sommer bukser. Disse var helt klart kopier. Men det var ok kvalitet på dem. Buksene ble sendt i fra Kina og det tok ca. 2-3 uker. Jeg trodde faktisk de var ekte i følge reklamen p... Mehr ansehen
Kjøpte 2 Gant bukser. Da de kom fra Kina skjønte jeg at noe var galt. Frakten tok ca 3 uker og da buksene kom så stemte ikke størrelsen. Jeg bestilte 2X men buksene som kom måtte være minst 5X. De var... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Falske Gant klær
Falske Gant klær. Nettsidene er nede, og vet ikke hvordan man skal gjøre retur. Har meldt ifra til Klarna, og regner med at de ordner opp
Gubben mottok falske merkeklær
Gubben mottok falske merkeklær, tynne "Gant" gensere, skikkelig crap kinavare, formløse og med én tag inni; xl. Linken for retur virker ikke. Svindel og lureri - ligg langt unna!
Useriøst, juks og kinavarer
Bestilte en Gant jakke fra et firma som virket å holde til i Norge, den kom etter hvert, fra Kina. Ikke passet den og ikke var det Gant kvalitet eller merking som på andre produkter.
Siden for retur av varer virket ikke, oppgitt telefonnummer var ikke i bruk. Sendt mail og da kom det raskt svar og tilbud om bytte av varer, avslag flere ganger. Siste tilbud var 80 % avslag og beholde jakken. Uaktuelt da den ikke passet eller var som jeg hadde tenkt.
Det ble ikke fart i sakene før jeg tok det opp vis Klarna. Da gikk det en time, fakturaen ble slettet og jakken kunne jeg beholde.
Svindel
Svindel! Selger falske merkevarer og siden hvor man skal registrere retur finnes ikke. Styr unna!
Faxe og tull det du bestller er…
Faxe og tull det du bestller er kinakopi :(
SVINDEL!!!!
SVINDEL!!!!! De selger ikke originale merker de reklamerer for, men heller BILLIGE KINESISK SØPPELKOPIER!!!! Når du vil returnere søppel de har sendt deg, svarer de aldri hvor du skal sende søppelet, men tilbyr deg heller å bytte mot mer kinesisk søppel.
Dette virker som en fake internett…
Dette virker som en fake internett butikk som forsøker å lure til seg betalingsopplysninger fra kjøper.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.