Generelt glad for produkterne desværre oplever jeg nogle går k stykker i kanten, til trods for jeg passer på dem. Og har brugt dem meget lidt. Men vil klar handle ver igen, god service
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god service med utrolig god vejledning i forhold til produkterne og hjælp ud over det sædvanlige ift. personlige stempler. Super godt udvalg af produkter til kreationer i keramik. Løbende... Mehr ansehen
Fantastiske produkter i en rigtig god kvalitet. Bruger tit mine køb fra Lolakeramik 😍 Lonnie er et helt fantastisk, kreativt mennesker der virkelig er god til at få kreative ting til at ske. Vente... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skønne produkter og kyndig vejledning <3 Jeg knuselsker mine produkter fra Lola Keramik - og har klart fundet et favoritsted mere at købe grej til alle mine kreative stunder! Lonnie er rar og kynd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lola Keramik designer og producerer finurlige redskaber til ler. Alt designes og produceres i eget værksted i Skjern. Du finder hos mig et stort udvalg af redskaber til især keramik, bl.a. bogstavstempler, udstikkere, drejeskinner, håndbygningsforme, stempler og meget mere.
Allikevej 2, 6900, Skjern, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Super godt udvalg af produkter til kreationer i keramik. Løbende udvikling og nye produkter.
En dejlig lille personlig butik. Køber helt sikkert igen derfra.
Super service, flot og overskuelig hjemme side. Og lækre produkter jeg modtog.
Der er altid hurtigt svar og hun er meget hjælpsom. Hun går den ekstra mil for hendes kunder og er med på ideer hvis man har et ønske om noget.
Super god service. Hurtig svar og betjening. Dejlig at man kan mærke at det er en person bag de fantastiske produkter. 10/10 herfra ♥️
Lola har lavet det fineste stempel for mig
Kan varmt anbefale hende
Har handlet hos Lola Keramik siden hun startede, og jeg har altid været super tilfreds. Har flere gange haft specifikke ønsker til forme, og så tryller hun dem frem efter et par dage :) Altid hurtig levering (inden for de 7 dage), og altid hurtige og sød til at svare på spørgsmål.

Antwort von Lola Keramik
De fineste produkter og den allerbedste betjening😍
Nyder at anvende mine produkter fra Lolakeramik og har bestilt derfra flere gange. Så Lonnie får min varmeste anbefaling 🙌🏻

Antwort von Lola Keramik
Virkelig fine ting til overkommelig pris og god kvalitet. Der er stort udvalg, og der kommer hele tiden nye varianter til. Leveringstiden er lidt lang, men det er helt klart ventetiden værd. Jeg bestiller bare i god tid. Kæmpe anbefaling herfra❤️

Antwort von Lola Keramik
Jeg har handlet hos Lola maaange gange og er lige tilfreds hver eneste gang. Hun svarer altid super hurtigt, er virkelig hjælpsom, laver de fineste 3D-produkter og jeg modtager altid hurtigt!
Jeg er vild med Lola!!

Antwort von Lola Keramik
Helt igennem fantastiske produkter. Jeg har handlet hos Lola keramik flere gange, og har været super tilfreds hver gang.

Antwort von Lola Keramik
Fantastiske produkter, men en rigtig flot finish

Antwort von Lola Keramik
Bare de bedste bogstaver til keramik.
Kvaliteten overskygger alle de andre jeg har prøvet.
Nu har jeg også købt udstikkere, som jeg glæder mig til at prøve.

Antwort von Lola Keramik
Jeg har handlet flere gange hos Lola keramik og jeg elsker at støtte en lille virksomhed. Det kan godt være leveringstiden er lidt længere, men det er så fint, fordi hun netop ikke masse producerer. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra Skagen ❤️

Antwort von Lola Keramik
Lonnie yder den bedste service! De bestilte produkter er så fine, jeg kunne ikke være mere tilfreds😊

Antwort von Lola Keramik
Venter altid spændt på flere nyheder 😅

Skønne produkter og kyndig vejledning <3
Jeg knuselsker mine produkter fra Lola Keramik - og har klart fundet et favoritsted mere at købe grej til alle mine kreative stunder! Lonnie er rar og kyndig i sin vejledning, og webshoppen er udførlig og nem at betjene. Kæmpe anbefaling <3

Antwort von Lola Keramik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.