Hungrydane Bewertungen 104

TrustScore 4 von 5

4,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uden tvivl den bedste burger nogensinde .vi har spist der nogle gange og er idag .blevet enig om at skal vi have burger er det kun ved hungry Dane .kan stærkt anbefale stedet . God service og super sø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige besøgt hungry Dane langelinje med 5 venner bedste oplevelse længe, dejligt personale og verdens bedste burgere... Kan kun anbefales til alle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kommer aldrig til at spise burgere andre steder end hos Hungry Dane efter dagens vildeste oplevelse. Superlækre burgere sammensat af de lækreste friske råvarer. Man er ikke I tvivl om det er kvali... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ifm med et polterabend spiste vi 18 personer hos Hungry Dane og det var en fantastisk oplevelse fra første interaktion 3 uger før, til at vi forlod stedet. Vi blev mødt med stor forståelse og... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Burgerrestaurant
  2. Fast-Food-Restaurant
  3. Online-Bestellservice
  4. Restaurant
  5. Take-away-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Hungry Dane / Gourmet Burger / Copenhagen winner of Denmarks Best Burger 2020, 2021 & 2022 runner up Denmarks Best Burger 2023 & 2024

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

104 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Jeg er fan

Besøgte Hungry Dane i Rødovre - super god betjening, og rigtig gode burgere - er også vild med emballagen.

18. Oktober 2022

Antwort von Hungrydane

nu må du komme til Klampenborg

Uforskammet opførsel

Har netop fået burger ( 4 stk) hos hungry dame i skovshoved havn ( Halgodt). Det blev til HELSKIDT oplevelse.

Peter, som stod hos hungry dame svinede mine 2 børn til foran andre. De spurgte pænt om hvornår vores mad var færdig, efter at have ventet 30 min og andre efter dem i køen, havde fået leveret mad. Hans kommentar var: “ De forkælede unge mennesker kan åbenbart ikke vente” dette sagt foran alle andre. Vores måltid blev ødelagt. Nu var burgerne faktisk forfærdelige også, tørre boller, koldt kød. Spiser aldrig nogensinde hos det her mere. Vi skulle have bedt om at få vores penge, men ja man bliver lidt paf over sådan en opførsel.

14. August 2022

Antwort von Hungrydane

ahhhh dig det sagde til vores Ukrainske ansatte at deres arbejdsindsats var en by i Rusland, trods de stod og lavede 150 burgere i timen,

vi takker for dit besøg, men sorry anstændig opførsel går 2 veje, og selv om man bor i Vedbæk, så har man ikke lov til at skrige af hårdtarbejdende køkkenfolk. Det går jeg som ejer ind, og siger tak for besøget, du behøver ikke komme tilbage.

Håber du vil nyde dine burgere et andet sted i fremtiden.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sød og venlig betjening- sindssygt oversaltet

Sød og venlig betjening. Frisklavet burger og fries. Men fuldstændig vanvittigt oversaltet. Gjorde opmærksom på det og fik en venlig forklaring på at der var en der havde kommet fint salt i bøssen i stedet for groft. Fik tilbudt nye fries. Vi sagde dig pænt nej tak - da smagsløgene var så meget på overarbejde at vi ikke kunne spise op.

8. August 2022

Antwort von Hungrydane

altid øv med fejl, men ingen er fejlfri. Synes nu servicen var ok, og havde måske håbet på en lidt mere fleksibel holdning til rimelighed.

håber at se dig i nærmeste fremtid

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ok buger men simpelthen for dårligt at…

Ok buger men simpelthen for dårligt at man bestiller og betaler i appen og når man skal henter har de glemt at kigge på computeren så intet er færdigt og vi må vente på at de finder ordren og laver den ikke en undskyldning de er helt ligeglade og det er ikke iorden til den pris
Vi var i Rødovre

7. August 2022

Antwort von Hungrydane

bestemt ikke ok, at de ikke undskylder, men ligeglad er vi nu aldrig. det ved du også godt ;-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ok burger med for lille i forhold til…

Ok burger med for lille i forhold til pris samt andre burgere på ringsted festival.
Alt alt for dyrt
270kr for 2 burgere og 1 x pommes frites.
Gav under 200kr for det samme men mere med i andre boder.

5. August 2022

Antwort von Hungrydane

klalitet og pris følges ad

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trods meget få kunder måtte jeg vente…

Trods meget få kunder måtte jeg vente 25 minutter på en burger og nogle fritter.
Spicy chicken var smagsløs frittene slatne og kedelige.
Ganske enkelt ikke godt nok og ikke vær at køre efter.
Op på hesten …..det må I kunne gøre bedre

15. Juli 2022

Antwort von Hungrydane

sorry, hvis ingen kunder, så kan det aldrig tage mere end 6min at lave din ordre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Services hos Hungry Dane i Rødovre…

Services hos Hungry Dane i Rødovre Centrum hos Kasper og Olivia er fuldstændig outstanding. Maden er altid god og lækker. Det eneste der trækker lidt ned er at der var udsolgt af alle deres specialiteter PGA åbning af ny afdeling. Dette er lidt ærgerligt når man kommer lang vejs fra for at få and eller oksekød.

Hilsen Djinnie og Josephine

8. Juli 2022

Antwort von Hungrydane

håber I efterfølgende har smagt vores specialiteter

ikke det værd

Man kan mærke at bøffen ef af ordentlig kvalitet osv, men for fedtet og smagsløs. Alt sammen for sjappet og der var intet bid i burgeren med f.eks. Løg eller tomat. Det var bare en bøf, alt for meget ost og en aalt alt aaalt for fedtet bolle og generelt burger. Slet ikke det værd, Jagger er meget bedre

5. Juli 2022

Antwort von Hungrydane

øv at folk ikke kan acceptere, når vi vinder Danmarks Bedste Burger...., måske mit svar er useriøst, men anmeldelsen er jo fra en kollega, så kan kun være skuffet.

Hungry Dane i Lyngby

Fantastisk burger og super god service. Fik en dejlig saftig kylling burger lavet af Kristoffer m. K. Fin også nogen dejlige sprøde pomfritter til.

24. Juni 2022

takker for fine ord

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min kone og indtog i dag en burgermenu…

Min kone og indtog i dag en burgermenu på Hungry Dane på Hundested Havn. Kedelig smag, alt for meget salt, slatne burgere og næsten uspiselig pommes frites. Så har vi prøvet det og behøver ikke komme der igen. John

19. Juni 2022

Antwort von Hungrydane

ja øv, og forpagteren er også frataget licencen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besøgte idag Hungrydane i Lyngby…

Besøgte idag Hungrydane i Lyngby storcenter.
Jeg tror aldrig jeg har fået så klamt og dårlig en burger, den sejlede i olie så man skulle tro den havde været frituregryden.
Samtidig var det møg dyrt. Absolut ikke pengene værd.

18. Juni 2022

Kommer aldrig igen.

Kommer aldrig igen!

1) Ringe service, flabet og respektløse medarbejdere.
2) Ringe servering, dårlig hygiejne, beskidte borde, hår i maden.
3) Vi var 4 personer, hvoraf 2 af menuerne kom halv time senere. Vi kunne derfor ikke spise sammen.
4) Der var bacon i min mad, selvom jeg under bestillingen gjorde tydeligt opmærksom på, at jeg ikke skal have bacon.

12. Juni 2022

Kedelig mad til overpris

Kedelig mad til overpris. Stedet (Lyngby) så ikke så lækkert ud, og de ansatte lignede ikke nogle der vidste noget om hygiejne. Derudover blev både min veninde og jeg syge dagen efter. Ik et besøg værd

11. Juni 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækker og saftig burger

Virkelig lækker og saftig burger - den bedste jeg har fået i flere år!

Derudover fik vi super betjening, af Kasper fra hungry dane i Rødovre, efter vi flere gange ikke kunne fange dem på telefonen, grundet travlhed. Men han greb knoglen og ringede tilbage.
Både Kasper, Magnus & Nicolai, havde virkelig travlt - men leverede til ug.

Kæmpe anbefaling herfra!

10. Juni 2022

En super burger

En super burger, kun overgået af verdensklasse service. Hvis alle virksomheder havde service som Hungry Dane ville dansk erhvervsliv være et andet sted. Kun stjerner herfra, og vi kommer snart igen

10. Mai 2022

Super lækkert

Super lækkert. Kvalitetsburger i nabolaget - armen det bliver ikke bedre. Jeg nåede kun lige at sætte mig før den lækre menu blev serveret. Det her er burgere i sin helt egen liga. Kan kun anbefales!

4. Mai 2022

STOR (smags) OPLEVELSE

Lyngby Storcenter, søndag kl. 12.30. Vi var rå-sultne og besluttede os at prøve en Dane Royal og en Lyngby Royal.

Oliver er virkelig glad, smilende og professionel og uden vi spurgte foreslog han at dele burgerne for os, så vi kunne smage begge 2.

Vi foretrak begge Dane Royal, en "traditionel" burger, men med en smag der virkelig siger WOW.

PS. Giv Oliver lønforhøjelse.

20. März 2022

Kedelig Færdigret

Smagløs dressing, overfedtede pommes frittes i en nærig mængde, og aaaaaalt for lidt indhold til den uhyre høje pris. At den kan vinde noget som helst er et vidunder

-5 stjerner hvis muligt

18. März 2022

Hungry dane Rødovre Centrum

En tom/kedelig burger joint.
Forretning virkede tom,
3 burger med pommefritter var udstillet, og de så godt nok kedelige ud,
måske Danmarks kedeligste burger ?.
Der var heller ingen priser.
Det da vist ikke en seriøs forretning.

7. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr