Hungrydane Bewertungen 104

TrustScore 4 von 5

4,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uden tvivl den bedste burger nogensinde .vi har spist der nogle gange og er idag .blevet enig om at skal vi have burger er det kun ved hungry Dane .kan stærkt anbefale stedet . God service og super sø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige besøgt hungry Dane langelinje med 5 venner bedste oplevelse længe, dejligt personale og verdens bedste burgere... Kan kun anbefales til alle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ifm med et polterabend spiste vi 18 personer hos Hungry Dane og det var en fantastisk oplevelse fra første interaktion 3 uger før, til at vi forlod stedet. Vi blev mødt med stor forståelse og... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Burgerrestaurant
  2. Fast-Food-Restaurant
  3. Online-Bestellservice
  4. Restaurant
  5. Take-away-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Hungry Dane / Gourmet Burger / Copenhagen winner of Denmarks Best Burger 2020, 2021 & 2022 runner up Denmarks Best Burger 2023 & 2024

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

104 Bewertungen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uovertruffen burgeroplevelse med hjerte og ambitioner.

I bidende kulde, en februar aften, svingede vi cyklerne forbi Hungry Dane Burgers/ på Langelinie, hvor ejeren Peter stod klar til til af tage imod os.

Hjertevarmen lyste ud af ejeren, der allerede inden vi var trådt ind af døren, bød os varmt velkomne, som var vi dagens vigtigste gæster.

Vi blev guidet igennem menukortet, som dog viste sig at have flere “hemmelige burger” hvis vi benyttede os af menuen via Instagram, hvilke vi naturligvis måtte tjekke ud.

Vi gik med en “Nashville burger” en “SMASH burger 2026”, dobbeltdyppede fritter med trøffel og chili mayonnaise samt hjemmelavet limonade.

Hold mund, det var godt! Det hele!

Dog må de 2 burger, fremhæves som seriøst lækkert håndværk!
Pickles i burgeren, er en seperat anmeldelse, værdig!

Ejeren fangede, af jeg er en “pickles pige”, hvormed af jeg fik stukket en knasende sprød pickles i hånden, ved siden af burger menuen, som en ekstra service.

Jeg må sige, af jeg sjældent bruger mine penge så “well spent”som jeg gjorde i dag hos Peter!

Hungy Dane Burgers leverede en uovertruffen burgeroplevelse med ambitioner og hjerte.

Fint lille sted, hvor passion og håndværk står tydeligt i fokus – og hvor to veltilberedte burgere, blev til en samtaleværdig oplevelse.

Vi kommer så afgjort tilbage og skal smage andre burger på den originale eller hemmelige menu.

Stedet ligger afsides, men er ABSOLUT et besøg værd. - Jeg håber derfor på, af krydstogtturister og andre der gæster byen, vil lægge vejen forbi Hungry Dane Burgers på Langelinie, trods lokationen, der en kold februar aften ikke lokkede mange gæster til.

3. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nok den bedste burger i kbh

Nok den bedste burger i kbh!
Jeg var derinde forleden og blev mødt af Peter der stod velkomment og bød os ind på mad. Han fortalte alt under solen om burgerne og sørgede for at vi fik lige den burger der passede os bedst.
Burgerne var på et helt andet niveau, helt sindssyge gode samtidig med at servicen bare var i top.
En klar anbefaling herfra!

25. Januar 2026

Burgeren over alle burgere

Jeg kommer aldrig til at spise burgere andre steder end hos Hungry Dane efter dagens vildeste oplevelse. Superlækre burgere sammensat af de lækreste friske råvarer. Man er ikke I tvivl om det er kvalitet på højeste plan! Jeg drømmer om den burger endnu! Der var superhyggelig stemning i bixen der på Langeline. Vi kommer igen i næste weekend. De er afhængighedsskabende på den gode måde ❤️

13. Dezember 2025

Best burger ever!

Uden tvivl den bedste burger jeg nogensinde har fået. Samspillet mellem salt, syre, umami, crunch og greasiness var helt perfekt og jeg kan ikke andet end at lovprise Hungrydane.
6 stjerner herfra! 5 for burgeren og den 6. for ejeren Peter🙌🏻

31. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale et besøg hos…

Jeg kan klart anbefale et besøg hos Hungry Dane, hvor jeg fik en super og særdeles velsmagende burger lavet med stor kærlighed og ikke mindst en grundig forklaring til hvordan burgeren skulle trykkes så alle smagsvarianter kom til deres ret. Dette var var med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Tak.

Det skal dog nævnes, at det krævede 2 besøg i Klampenborg før den sad i skabet. Til mit første besøg havde burgeren nemlig efter min smag fået en tand for meget og var derfor knap så juicy. Det undrede mig, så istedet for at brokke mig, valgte jeg at række ud og dele min oplevelse med Hungry Dane og give min feedback. Det fik vi en god og konstruktiv dialog ud af og ved nærmere undersøgelse viste det sig at tørheden skyldes at stegetiden af burgerne ubevidst var blevet forlænget ved en fejl samme aften. Det blev der rettet op på med det samme, så man igen kunne servere perfket tilberedte burgere .

Tak for super god kundeservice og en fremragende smagsoplevelse - mere af det tak

31. Juli 2025

Bare ad!

Hvis jeg kunne havde det været 0 stjerner… fik deres “hypede” homestyle burger der hverken smagte af bøf, camembert, eller figner. Selv når jeg overdyngede hver eneste bid med salt smagte den udelukkende af udefinerbar fedt og sødt.

Klammest burger jeg nogensinde har spist og jeg har spist nogle tvivlsomme burgere

2. August 2025

Virkelig skuffende oplevelse

Virkelig skuffende oplevelse!

Min kæreste og jeg besøgte i dag, Hungry Dane, på Klampenborg Station.
Vi fik begge “Danmarks bedste burger”, og hold da op hvor blev vi skuffede. Min kæreste fik uden kål mix og relish, og hans burger smagte nærmest af ingenting - samt var han pomfritter hårde, tørre og uden salt. Min burger svømmede i væske, hvilket gjorde at burgerbollen var helt våd. Kål mix smagte af jule krydderier og ødelagde hele oplevelsen. Jeg fik nachos til - købe nachos med den ringeste kvalitet ost ovenpå, der nærmest ikke kunne smelte ordentligt. Det var fuldstændig uspiseligt. Vi efterlod nærmest hele måltidet, og måtte, på trods af mange penge brugt på dette, finde vores aftensmad et andet sted.

Forstår vitterligt ikke hvordan denne burger kan formå at vinde “Danmarks bedste”, måske der ikke var andre med i konkurrencen.

Desuden var alle sodavand varme - så faktisk ikke én positiv ting at sætte på dette sted.

30. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1,5 times ventetid og uforskammet…

1,5 times ventetid og uforskammet betjening til Musik i Gentofte.

Der var halvanden times ventetid på maden, og betjeningen var direkte uhøflig. De stakkels medarbejdere knoklede alt, hvad de kunne, men manden i kassen blev ved med at tage imod nye bestillinger, selvom de tydeligvis ikke kunne følge med. Det skabte stor frustration blandt kunderne og en dårlig stemning i køen.

Man kunne ikke få pengene retur uden først at skulle diskutere med personalet. En oplevelse under ALT kritik.

Maden smager måske fint, men det fik jeg aldrig mulighed for at finde ud af og jeg har heller ikke lyst til at prøve igen.

25. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Ikke bare en burger – en oplevelse”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ikke bare en burger – en oplevelse”

Jeg var forbi med mine tre børn, og vi blev mødt af god energi, kærlighed til detaljen og en burger, der smager af noget. Alt fra bollen til dressingen og det sprøde kød spiller max – og ungerne snakkede stadig om fritterne dagen efter 🙌

Der er noget særligt over et sted, hvor man mærker, at folk brænder for det, de laver – og det gør man her.

Vi kommer helt klart igen. Tak for en madoplevelse, der både var ægte, afslappet og vanvittigt velsmagende 🍔♥️

– Hayden
@hayden.brammer

11. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kig forbi Hungry Dane med et større selskab!

Vi blev mødt med stor forståelse og fleksibilitet ift. vores tidsplan og fik endda et super godt tilbud.

Da vi ankom var maden klar på få minutter; varm utrolig lækker burger med sidevogne af perfekte pommes frites og en chili mayo der fik selv de største mænd til at græde.

Kanon service

10. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første gang jeg har fået sådan en helt…

Første gang jeg har fået sådan en helt igennem fantastisk oplevelse med at spise en burger. Smagen, kvaliteten alt spillede perfekt. Efter min mening bedste burger jeg har smagt til dato
Hvis jeg kunne give over 5 stjerne havde jeg gjort det.

9. April 2025

Fremragende

Meget smagfulde burger - kan på det varmeste anbefale Hungry Dane - og servicen er i top fra Peter og hans team. Og alle burgerne er et besøg værd - vi kommer snart igen!

24. Januar 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr