Gislinge Mureren Bewertungen 43

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde akut brug for hjælp, til en meget stoppet kloak, de lovede at komme hurtigt, ringede tilbage efter ca. 20 min. og informerede om tidspunkt for ankomst. De kom til aftalt tid og fik hurtigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har desværre haft Gislinge Mureren ude på en forsikringssag med vandskade i køkken/ spisestue. Lang historie kort. Der har været problemer fra start til slut! Processen har nu stået på i næsten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået renoveret badeværelset efter vandskade. Vi har fået et virkelig flot badeværelse, som viser superflot håndværk. Jespers håndværkere er dygtige og superflinke. Fem stjerner til firmaet.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft Gislinge Mureren til at reparere fuger i gavlen på vores hus, og vi har været meget tilfredse med hele forløbet fra start til slut. Jesper var ude i starten og gennemgå opgaven... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Maurer

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Murer-, kloak- og entreprenør arbejde

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

43 Bewertungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udført arbejde top - kundeservice flop

Hvis dette blot var en anmeldelse af det udførte murerarbejde så kunne jeg have givet 5 stjerner.
Mureren der stod for at tilmure mit kældervindue på knap 1x1 meter samt indsætte en mekanisk udluftning gjorde et godt stykke arbejde.

Det var først da jeg modtag fakturaen at det blev en dårlig kundeoplevelse.
Jeg fik en faktura som lød på det fulde beløb - selvom mureren ikke havde været der i de anslået 12 timer men kun i 6 timer.
Da jeg gjorde opmærksom på at dette måtte være en forglemmelse fik jeg blot det svar at der var tale om en fast pris og at jeg ellers skulle have valgt timelønnet.
Hvilket jeg helt sikkert ville have gjort til så lille en opgave som ikke kunne tage mere end 1 dags arbejde. Hvis jeg havde fået valget. Det fremgik ikke af det skriftlige tilbud at der her var tale om en fast pris.
Firmaets svar på min indsigelse lød som følger:
"Las os lige få en ting på det rene, du fik muligheden for om du ville have lavet det på timeløn eller et tilbud og du valgte tilbud, hvis du ikke kendte forskellen kunne du have spurgt, det skal du ikke tørre af på mig. en anden ting er at tilbuddet ikke lyder på 12 timer men på 10 timer."
Hvilket ikke er sandt - men det bliver desværre påstand mod påstand da jeg ikke holdt fast i at få et udspecificeret tilbud hvoraf timeforbrug fremgik. Jeg fik kun at vide at der var afsat 12 timer over telefonen.

Da jeg har indgået aftalen har jeg været nødt til at betale - men det har været nogle dyre lærepenge.

Så min anbefaling til andre kunder: sørg for at få alt på skrift og udspecificeret - inklusive om der er tale om timelønnet eller fast pris.
Jeg troede jeg havde fundet firmaet som også skulle lave mine kommende husrenoveringer inkl. nyt tag og udbygning. Men det har jeg så desværre ikke alligevel.

12. September 2024

Hej Pernille,
Vi er glade for, at det udførte arbejde lever op til dine forventninger og beklager din oplevelse af forløbet efterfølgende.
Det lyder som om, at der har været en udfordring ift. kommunikationen som har skabt misforståelser.
Det er beklageligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt utrolig dårlig oplevelse hele…

Helt utrolig dårlig oplevelse hele vejen igennem, lige fra rådgivning over udførelse til afslutning. De skulle reparere to skader på kloakken, men gav mig to andre skader plus 2½ års bøvl med det ene kloakstop efter det andet. Det kunne have fortsat i det uendelige med flere regninger, hvis jeg ikke havde stoppet festen med en tv-inspektion, som viste, at de slet ikke havde repareret noget. Så kunne man jo forvente en undskyldning og at få alle pengene tilbage? Men nej, det blev i stedet til en større konflikt og et samlet tab på foreløbigt 18.000 kr.

18. September 2024

Antwort von Gislinge Mureren

Vi er kede af din oplevelse af forløbet.
Det har ikke været muligt for os at udbedre yderligere, da du ikke ønskede dette.
Der er indgået aftale, efter dit ønske, som blandt andet indebærer sagens endelige afslutning, hvorfor vi ikke går yderligere ind i den konkrete sag.

Eksemplarisk godt murerarbejde!

I forbindelse med et transportfirmas påkørsel af vores murede hovedtrappe, har Gislinge Mureren udført reparation af trappen. Hele forløbet har været eksemplarisk godt fra tilbudsgivning til udførelse og fakturering! Som gør-det-selv-håndværker har man altid en forventning om, hvordan det færdige resultat vil ende, men i dette tilfælde, har virkeligheden overgået forventningen. Det er simpelthen blevet så pænt og godt, at det mindst fortjener en 5-stjernet anmeldelse. Både særskilt ros til Stiven for tilbudsgivning og opfølgning, og særskilt ros til Mark for eminent udførelse. At arbejdet på trappen er blevet så veludført, gør, at vi nu afventer tilbudsgivning på hovedrenovering af vores badeværelse - og det er selvfølgelig Gislinge Mureren, der skal udføre dette arbejde.

26. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en meget venlig og…

Jeg fik en meget venlig og imødekommende kontakt da jeg kontaktede Gislinge Mureren om en “akut” sag jeg havde - de havde ellers ikke tid men kom alligevel med det samme og hjalp mig.
Er utrolig glad for det udførte arbejde der blev lavet 🙏- kan varmt anbefale dem, jeg giver dem 5 stjerner og hvis jeg kunne gav jeg dem gerne flere.

31. Juli 2024

Største anbefaling til Gislinge Muren

Største anbefaling til Gislinge Muren. Fra første opkald til færdig resultat oplevede jeg en fantastisk service. Jeg fik med meget kort varsel lavet en række revner i sokkel. Top professionelt arbejde og pålidelige og behagelige mennesker hele vejen rundt.

11. Juni 2024

Flot og grundigt arbejde

På vegne af Faurkilde.dk ApS
Vores murstolpe til vores port var blevet påkørt og skulle genopbygges. Gislinge Mureren ankom til aftalt tid med 2 dygtige unge mennesker (den ene lærling), og de genopbyggede stolpen med en super dygtighed og præcision, hvilket absolut ikke var en let opgave p.g.a. indbygget elektronik til port og diverse buer og hjørner på stolpen. Derefter blev stolpen afsyret, så den blendede naturligt ind med eksisterende ældre mur. Virkeligt godt arbejde.

27. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot arbejde og professionel service

Super professionel totalrenovering af vores badeværelse i sommerhus. God sparring og rådgivning omkring gode løsninger. Vi fik en detaljeret 6-ugers tidsplan ved opstart som blev fulgt til punkt og prikke; kun 3 dages forsinkelse pga sygdom. Dygtige og omhyggelige håndværkere med sans for detaljen. Alle økonomiske aftaler overholdt uden bøvl. Gislinge Mureren får vores varmeste anbefaling.

3. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her taler du med og møder kun fagfolk

Her taler du med og møder kun fagfolk.
Der rådgives om bedste løsninger og hvorledes de gennemføres i forhold til ønsker.
Et komplet badeværelse med brusenichice, maling og leveret klar til brug.
Kommer til aftalt tid - absolut 5 stjerner!!

13. Oktober 2023

Fik lavet flisearbejde

Fik lavet flisearbejde i bryggers, køkken og badeværelse. Det er flot arbejde og udført inden for den aftalte tid. Havde en god dialog med firmaet. Vil til en vær tid anbefale Gislinge Mureren.
BH. René

11. April 2023

Grundighed og sparring i højsædet

Grundighed og sparring i højsædet
Efter grundig gennemgang af projektet og samtaler om hvor vi gerne vil ende med hele renoverings projektet om nogle år.
fik vi ændret lidt i opgaven så vi er fremtids sikret, og har sparet mange penge når vi skal videre med renoveringen om nogle år.

31. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid venlig og imødekommende dialog…

Altid venlig og imødekommende dialog med Gislinge Mureren, og der rykkes hurtigt ud når man henvender sig med et problem. Har brugt dem til at udbedre stoppede afløb, utæt skorsten samt ødelagte gulve, lofter og vægge efter vandskade.
Gislinge Mureren får mine bedste anbefalinger.

25. Oktober 2023

Kan varmt anbefales

Meget fin dialog med Morten, som sørgede for, at de fik monteret rottespærren indenfor nogle timer.

Vi fik nogle dage senere besøg af Simon, som filmede og gennemgik vores kloak.

Alt er udført til aftalt tid og til vores fulde tilfredshed.

16. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan på INGEN måde anbefale…

Kan på INGEN måde anbefale Gislingemureren…

Heldigvis har dette været en forsikringssag, så jeg har været sikret derigennem. Jeg tør slet ikke tænke på min situation, hvis jeg havde hyret dem som privatperson.

Folkene der har været her, har været søde og venlige, men ledelsen elendig og ubehøvlet.

Aftale for opstart af opgaven blev aflyst dagen inden, og jeg har naturligvis forståelse for at uforudsete ting kan give forsinkelser.

-Til gengæld vælger man at opstarte arbejdet imens der er skoleferie, og er tydeligt utilfreds med, at jeg i den forbindelse beder om at der anskaffes en toiletvogn (da jeg har 4 børn hjemme og der kommer gæster). Dernæst fik jeg skæld ud over ikke at have det strømstik de skulle bruge til den vogn man leverede (man havde ikke spurgt på forhånd).

Opgaven blev ikke lavet korrekt første gang (trods anbefaling på rette løsning fra fagperson), og mine forsøg på løbende kommunikation om hvorledes arbejdet skred frem, blev ignoreret.

Anden gang blev opgaven (tilsyneladende) løst, men få uger senere har jeg (IGEN!) et stort krater i min indkørsel (ca 16 kvm) hvor sandet er skyllet væk/faldet sammen, og belægningen er faldet 20-25 cm ned…

Jeg synes under normale omstændigheder at jeg er et ganske rimeligt ikke særligt krævende menneske - så at jeg over de seneste 6 mdr har været nødsaget til at skrive klager til min forsikring over firmaet 5-6 gange, er ret voldsomt.

(Og ja, normalt ville jeg tage direkte fat i firmaet, men den dårlige kommunikation umuliggjorde desværre dette)

14. August 2023

Hej Janne,

Vi beklager din oplevelse af sagsforløbet.

Der stilles naturligvis en toiletvogn til rådighed, når vores kunders toilet ikke kan benyttes i en periode.
Det er ikke kutyme, at vi skælder vores kunder ud og hvis det har været din opfattelse, at det har været tilfældet, er det beklageligt. Det er ikke den opfattelse, vi selv har af situationen.

Med hensyn til udførslen af opgaven, er den udført af vores autoriserede kloakmester og efter gældende regler. Årsagen til at vi måtte udføre opgaven anderledes, end først planlagt var, at der var et brud yderligere, hvilket er normalt, da det ikke altid er muligt at se, hvad der gemmer sig under jorden. Vi lytter gerne til anbefalinger, men vi udfører altid vores arbejde efter den løsning, som vi selv kan stå inde for og forsvare overfor forsikringen. I dette tilfælde blev det, af din fagperson, anbefalet at skifte en brønd, som vi afslog, da den ikke havde funktionsnedsættelse.

Din belægning har efterfølgende sat sig. Dette er svært at undgå, når der graves i denne dybde og jordtype, hvilket vores medarbejder også har informeret om forinden. Ligesom der blev informeret om, at vi naturligvis kommer og retter belægningen op igen, når den har sat sig.

Da der, igennem sagens forløb, har været kommunikation med flere forskellige personer på din foranledning, kan der opstå udfordringer med hensyn til kommunikationen og det er klart at anbefale, at der kun er én tovholder på sådanne sager.

Vi kan kun beklage din oplevelse af forløbet.

Venlig hilsen
Gislinge Mureren

Flot arbejde!

Sjældent har jeg mødt så venlige, imødekommende og professionelle mennesker! Det har simpelthen været en kæmpe fornøjelse at være kunde i jeres butik, og min hustru og jeg er vanvittigt glade for resultatet! At regningen fra jer så tilmed er langt billigere, end I først havde estimeret, gør selvfølgelig kun oplevelsen mere positiv.

I får derfor mine allervarmeste anbefalinger.

13. Oktober 2021

5-stjernet anmeldelse

Vi har fået skiftet en masse fliser i vores store hal. Dygtig svend kom til aftalt tid og lavede et rigtigt godt stykke arbejde. Godt arbejde :-)

17. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nåede aldrig at blive kunde

Nåede aldrig at blive kunde - så ringe var min oplevelse. Først kommer en mand ud og kigger på vores projekt. Han bestiller folk der skal kigge på tingene. Vi ringer en del gange for at høre om processen. Der kommer hele tiden undskyldninger. Efter 6 uger ringer vi igen - for at finde ud af, at den pågældende mand er blevet afskediget. De havde dog ikke lige tænkt over, at tage fat I hans sager.
Vi fik en ny mand ud - som brugte det meste af tiden på at nedgøre den anden mand. Han sagde, at nu kom der en VVS og tømrer og så fik vi styr på det. Vi ville få et tilbud indenfor 2 uger. 4 uger plus det løse senere havde vi ikke hørt noget endnu.
Så ringede til dem og sagde vi ikke var interesseret i et tilbud. Fik at vide jeg kunne snakke med ham der havde været her - men altså. Hans ord var ikke til at stole på dengang. Hvorfor skulle de være det nu? Vi finder et nyt sted at bruge 275.000 kr

12. April 2021

Hej Janek,

Vi er kede af den oplevelse, du har haft.

Det er beklageligt, at din sag ikke blev fulgt til dørs i forbindelse med overdragelse af sager intern hos os.

Vi har efterfølgende forsøgt at rette op på dette og vi håber, at du alligevel blev tilfreds med det efterfølgende forløb; besigtigelse og tilbud.

Jeg kan bestemt anbefale Gislingemuren

Jeg kan bestemt anbefale Gislingemuren. Jeg fik ny gulvvarme i badeværelset og ny fliser igen plus et unidrain afløb til bruseren. Håndværkerne kom og arbejdede effektiv og med omtanke. Færdig resultatet er også rigtig pæn. (Dansk er ikke mit modersmål)

24. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når faglig stolthed er i højsædet

Når faglig stolthed er i højsædet. Vi har fået lavet 2 x toilet og bad, som er helt igennem gennemført i udførelse og detaljer. Meget kompetente håndværkere som leverer og møder op til tiden. Der bliver ikke gået på kompromis med reglement og "hovsaløsninger" . Skal det gøres rigtigt første gange, så er det Gislinge Mureren.

13. September 2018

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr