F-16 SIM EXPERIENCE Bewertungen 58

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hel igennem Mind-Blowing oplevelse. Hele setuppet er super fedt, og Henrik var en super god læremester til at guide os igennem, og finde vores niveau. Men næste gang må jeg igennem med lidt færre hu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ganske enkelt en fantastisk oplevelse. Henriks viden gør sammen med Henriks utrolig vindende og behagelige væsen oplevelsen til noget du simpelthen bliver glad i låget over. Jeg blev sgu blæst bag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god oplevelse. Vi var 3 mand der skulle prøve F 16 -SIM.. Vi blev taget rigtig godt imod af Henrik, og fik fyldelsegørede gennemgå af cockpit. Vi fik forskellige missioner og opgaver hvilk... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum
  2. Seniorenzentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Hos F-16 SIM EXPERIENCE får du den ultimative oplevelse som jagerpilot i et af verdens mest autentiske og komplette F-16 cockpits. Tre laser projektorer og et 270 graders skærmsystem giver dig en unik flyveoplevelse. Efter en personlig briefing, bliver du guidet gennem en mission, der typisk består af take-off, forskellige manøvrer i luften, bombning af jordmål og sikker landing. Du og din instruktør runder af med debriefing og en forfriskning, mens du får pulsen ned igen. En flyvetur eller et gavekort til F-16 SIM EXPERIENCE er en fantastisk gaveidé til kvinden eller manden, der har alt.

4,8

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt klart en oplevelse man husker!

Helt klart en oplevelse man husker. Virkelig sjovt og udfordrende! Henrik, som har lang erfaring som pilot er, udover en fantastisk hjælpende hånd og wingman når det “går løs”, også en mester til at besvare alle spørgsmål vi omkring F16-teknologi! Virkeligheden oversteg i den grad vores forventning - fed dag!

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Jeppe. Tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber, at I kigger forbi en anden gang 😀

F-16

Havde lørdag, fornøjelsen af at prøve F-16 sim. Fantastisk oplevelse og jeg kan garantere at man er kyndige hænder. Tak for en super dag!

Hej Niklas. Selv tak - dejligt, at I havde en god dag ✈️😀

Kanon oplevelse

Kanon oplevelse - virkelig behagelig instruktør :-) Kan anbefales!

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Lasse. Tak for anmeldelsen og jeres besøg 👍 Fedt, at I var klar til den lille landingskonkurrence 🛬😎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde i dag fornøjelsen af at opleve…

Havde i dag fornøjelsen af at opleve min 12 årige søn få en af, ifølge ham, livs oplevelser. For en måned siden, da min søn stadig var 11, fik vi lov til at komme og teste om han var stor nok til at bruge maskinen. Henrik yder en fantastisk service, var med under hele flyvningen og guidede min søn igennem missionerne. Det var en virkelig fed og anbefalelsesværdig oplevelse!

22. April 2023

Hej Sune. Tusind tak for jeres besøg og den flotte anmeldelse 🙏😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udlevelse af din topgun drøm

Tog fra København til Ålborg for at prøve f-16 simulatoren og blev på ingen måde skuffet. Det var en uovertruffen spændende oplevelse. Det følte autentisk og historien bag virksomheden var inspirerende. Yderligere var servicen i top med den bedste vejledning man kunne ønske sig imens man fløj en F16 og blev sat ind i utallige knapper der skulle trykkes på så hjulstel kørte op eller blev sat ned, missil systemer blev slået til og fra alt imens man fløj med flere hundrede kilometer i timen igennem luften og undgik missil angreb i bedste topgun stil. Kan ikke andet end sige at mine forventninger blev mødt og smadret i nøk opad som var de bundet til en F-16 i fuld efterbrænder op imod himelen. Bestemt et besøg værd!

25. März 2023

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Sune. Tusind tak for anmeldelsen - den sætter jeg virkelig pris på 🙏 Fedt, at I tog turen til Nordjylland og fik en god oplevelse 😎

Professionel og unik oplevelse

Super oplevelse, autentisk, fokus på god oplevelse for kunden, og ikke mindst professionel, kompetent og empatisk instruktion hele vejen igennem.

25. Februar 2023

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Lotte. Jeg er glad for, at I fik en god oplevelse i simulatoren. Tak for den fine anmeldelse 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uovertruffen og helt igennem en fantastisk oplevelse

Jeg blev sgu blæst bagover i dag, og det sker ikke ofte, men dagen i dag blev ganske enkelt uforglemmelig.
Jeg synes alle burde have denne oplevelse, og det bedste sted må være hos F-16 Sim hos Henrik.
Vi er endda kørt fra København for denne fantastiske oplevelse, og har ikke fortrudt et eneste sekund. Det har været det hele værd.
Tusind tak til Henrik for denne oplevelse. God vind fremover

17. Februar 2023

Hej Kenneth. Tusind tak for jeres besøg og de flotte ord 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon fed oplevelse var der ude idag d…

Kanon fed oplevelse var der ude idag d 2-2.
Super fedt og skide godt hele vejen igennem.
Ikke sidste gang jeg tager en tur i den F-16 sim.
Rigtig god vejledning og hjælp til de forskellige ting.

12 stjerner her fra

1. Februar 2023

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Tak Mikael, for besøget og de pæne ord 🙏 Jeg har en instrumentlanding i dårligt vejr klar til dig næste gang 😅

Fantastisk setup

Fantastisk setup, god vejledning. Johannes på 13 havde en fantastisk oplevelse og klar på at prøve igen

29. Oktober 2022

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Bente. Tusind tak for de pæne ord, og jeg glæder mig til at se Johannes og dig igen 😀

Super fed oplevelse

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Louise. Tak for besøget - det var en stor fornøjelse at se, at du fløj helt til grænserne 😂

Super oplevelse

Super oplevelse. Man føler sig velkommen og instruktøren har god humor og er eminent til at fortælle hvordan man skal

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Mads. Tak for den fine anmeldelse. Håber at se dig igen sammen med dine venner 😀

Fed oplevelse

Fed oplevelse, noget for hele fam. Især for topgun fans

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Julie. Tak for anmeldelsen og tillykke med resultatet i landingskonkurrencen 🥳

Det er alletiders oplevelse

Det er alletiders oplevelse. Virker ret autentisk både teknisk og grafikmæssigt.

17. Oktober 2022

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Susanne. Tusind tak for besøget idag.
Det har høj prioritet, at oplevelsen i F-16 simulatoren bliver så autentisk som muligt, så jeg er glad for din fine anmeldelse.

En kæmpe oplevelse

En kæmpe oplevelse, og for en som altid har haft en drøm om at blive jægerpilot er dette nok det nærmeste man kommer til det.
Udførlig instruktion ved Henrik Andersen, guidning under hele “rejsen” samt en god snak bagefter.
Ville gerne give 10 stjerner, hvis jeg kunne.

14. August 2022

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Bo. Tak for den fine anmeldelse og de mange stjerner 😀 Det var hyggeligt at møde jer begge.

En fantastisk opplevelse

En fantastisk opplevelse! Super hyggelig og dyktig instruktør, og en fantastisk opplevelse! Anbefales:)

11. August 2022

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Kenneth. Tusind tak for de pæne ord 🙏 Det var dejligt, at I tog jer tid til at besøge simulatoren under jeres besøg i Danmark 😀

Enestående oplevelse

Jeg har længe ønsket at flyve i en rigtig simulator og oplevelsen var fuldstændig enestående! Henrik var rigtig god til at lære fra sig og guide mig igennem de forskellige missioner.
Dette er en oplevelse som jeg helt klart vil anbefale.

30. Juli 2022

Antwort von F-16 SIM EXPERIENCE

Hej Lykke. Tusind tak for besøget og de pæne ord. Det betyder meget for en nystartet iværksætter som mig.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr