Kan kun give den allerbedste anbefaling. Havde ikke fået trykket Bestil til smykke til barnedåb - bestilte torsdag aften og kunne hentes lørdag, superhurtigt, endda med gravering. Stort tak for god se... Mehr ansehen
Jeg købte søndag d. 1/3 en halskæde, der var specielt indgraveret. Tirsdag d. 3/3 får jeg en besked fra dao om at jeg kan hente min pakke. Efter at have læst anmeldelserne herinde, var jeg,... Mehr ansehen
Hurtig levering, rigtig fine smykker - uden ridser, men jeg er enig i graveringen godt kunne have været tydligere. Jeg troede i hvert fald den ville være tydligere, men den er stadig utrolig smuk. Ikk... Mehr ansehen
Kærvej 319, 7190, Billund, Dänemark
- 20718689
- kontakt@emiliebang.dk
- emiliebang.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig flotte smykker, billige og hurtig levering.
Købte et armbånd og en halskæde til mit barnebarn med navn på, de er virkelige smukke.
Hurtig levering og flot smykke
Hurtig levering og det bestilte vedhæng var helt som forventet 😊
Jeg havde bestilt en Halskæde m
Jeg havde bestilt en Halskæde m. Vedhæng til en veninde, men har modtaget et vedhæng, med anden indgravering på. Dette har jeg gentagne gange forsøgt at informere om via mail, men uden respons. Jeg har sågar også ringet xflere, men også uden held! Så nu står jeg med et vedhæng til en halskæde, som der må være en anden der mangler - og jeg mangler en halskæde med vedhæng i…..
God service og ansvar
Bestilte et smykke, som blev leveret indenfor for få dagene. Desvær var der reklamation på det. Fik svar på min mail kort efter jeg havde sendt den og pengene blev sendt retur og modtaget få dage efter. God service og ansvar
Bestilte en halskæde med indgravering
Bestilte en halskæde med indgravering, man kan ikke se hvad der står, ligner slet ik som på billedet. Har prøvet at kontakte dem men ingen svare.
Ikke mine penge tilbage efter retur
Super fin halskæde men da jeg ombestemte mig i forhold til farven, sendte vedkommende der har modtaget den i gave retur og købte i den rigtige farve. Efter 2 måneder har jeg ikke set min penge selvom jeg har kontaktet dem, dog uden svar

Antwort von Emilie Bang Smykker
Hurtig og professionel
Der var en lille misforståelse i min bestilling, men Emilie tog hurtigt ejerskab over det, og fandt en god løsning. Leveringen var hurtig (to hverdage begge gange), og smykkerne er rigtig fine :-)
Jeg fik smykken inde for 3 dage
Jeg fik smykken inde for 3 dage. Den kom frem, og jeg var helt tilfreds med den, og jeg fik oven i købet fik jeg et gratis armbånd med. Ville helt sikkert bestille herfra igen
God oplevelse og flot halskæde
God oplevelse og flot halskæde.
Jeg købte en halskæde i gave til en venindes barn, med hendes fødselsmånedsblomst. Lidt ærgerligt at der ikke er et lille skriv/kort med halskæden, med en lille forklaring på, hvilken blomst det er, og at den repræsenterer hendes fødselsmåned.
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig fin halskæde med vedhæng med selvvalgt “tekst”. Super hurtig respons fra Emilie Bang og hurtig levering. Ved 2. bestilling af anden halskæde med Vedhæng - fulgte halskæde ikke med, dette fremgik ikke super tydeligt i teksten ved bestilling. Desuden var billedet angivet med kæde.
Dette var ærgerligt, spurgte Emilie om hun i dette tilfælde kunne give en god pris på en kæde. Fik INTET SVAR! jeg bestilte efterfølgende kæden.
Jeg bestilte min halskæde torsdag kl 09:32 og modtog den allerede næste dag!
Havde godt læst nogle af de trælse anmeldelser om at der var lang leveringstid, men Emilie havde svaret tilbage at hun havde været på ferie, så jeg gav hende the benefit of the doubt - og det er jeg virkelig glad for! Ikke nok med hurtig levering, så er halskæden også virkelig smuk.
Det er ikke sidste gang jeg køber noget herfra :-)!
KAN anbefales
Hurtig levering og smukt vedhæng
Bestilte et vedhæng med indgravering om tirsdagen og modtog det fineste indgraverede vedhæng allerede onsdag morgen. Tak for det! :-)
BESTIL IKKE HERFRA
Min order er ikke blevet sendet jeg bestilte den 22 juli pakken er ikke blvey sendt endnu i dag er det den 9 august jeg hay prøvet at skrive på mail Instagram og jeg har også prøvet at ringe til hende op til flere gange uden svar BESTIL IKKE HER FRA
KØB IKKE HOS EMILIEBANG.DK!!
KØB IKKE HOS EMILIEBANG.DK!!! Ordrer bliver ikke sendt afsted og det er umuligt at komme i kontakt med firmaet. Spar dine penge og gå et andet sted hen.
Red.: måtte true med politianmeldelse for at få respons…

Antwort von Emilie Bang Smykker
God webshop
God webshop, nem bestilling, levering som lovet og meget fint udført. Alt perfekt!
Manglede respons og levering
Manglede respons og levering
Bestilte d. 7/7 2 smykker som skulle bruges til gave 11/7. Der stod 2-3 dages levering.
Pakken er stadig ikke ankommet og hun svare hverken på opkald eller mail.
Manglende kundeservice
Jeg modtog den smukkeste halskæde med vedhæng fra dig, som jeg er super glad for. Problemet er dog bare at selve halskæden er gået i stykker.
Har skrevet til din mail flere gang, men uden noget svar. Det er trist, da jeg er superglad for selve vedhænget. Men halskæden burde ikke gå i stykker efter 2 døgn.
Manglende service
Hurtig levering. Men ridse i smykket da det ankom. Vi har haft skrevet til dig 3 gange angående reklamation, nu en måned senere, stadig ikke hørt fra dig. Ærgerligt med dårlig service når dine smykker ellers er fine.
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse!
Hurtig levering og et smukt
og kvalitet smykke.
Teksten kunne godt være lidt mere tydelig på det fine gulv armbånd men ellers super fint!
Har bestilt et armbånd min datter…
Har bestilt et armbånd min datter skulle bruge til en fødselsdag i weekenden. Har endnu ikke modtaget varen og den står stadigvæk som værende på vej til dao siden d. 28. Har skrevet et par mails uden respons. Så nu bliver det desværre en negativ anmeldelse. Super ærgeligt når jeg bestilte fordi min anden datter fik leveret et flot armbånd til en gave inden for 4 dage. Desværre lever min oplevelse ikke op til det samme
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.