Prima shop, duidelijke en leuke webshop met stukje gamification. Competitieve prijzen voor bijvoorbeeld Cornet (als je goed kijkt naar staffels en mogelijke kortingen). Snelle levering met track & tra... Mehr ansehen
Er ontbrak een biertje omdat deze niet op voorraad was. Dan krijg je geen ‘ander’ biertje maar een kadobon van 5,- (eeeh het bezorgen kost alleen al 6,95 😂😂. Die bon wordt dus nooit ingeleverd dus d... Mehr ansehen
tot 2 keer aan toe werd het pakket terug gestuurd naar de afzender, zonder gegronde reden. Hierdoor had ik het pakket niet voor het gewenste moment in huis. Dit was niet direct de schuld van dareto... Mehr ansehen
Hat 6 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Pakket cadeau gekregen
Pakket cadeau gekregen. Bij het openmaken blijkt een glas gebroken te zijn. Het glas op voet doen ze op de hoek van een redelijk zwaar pakket zonder extra bescherming.
Ter compensatie krijg je het geld van je glas retour en 10% korting.
Dat is niet wat ik wil…….
Blijf compenseren, blijf verrassen.
Cheers 🥂😏
Just keep going guys 👌
Top quality, packages good protected, always on time, service on point 👍
Slechte probleemoplossing
Dit was niet direct de schuld van daretodrinkdifferent, echter was er geen communicatie vanuit het bedrijf met betrekking tot een oplossing. Ik besloot na een aantal dagen zelf maar eens achter mijn product / geld aan te bellen. Dit werd afgedaan met een "o, sorry, wilt u het nogsteeds ontvangen?".
Ik zal hier niet snel weer bestellen helaas.
Bestelling geplaast
Bestelling geplaast. Op de site stond verzonden maar nooit track & trace gekregen of kaartje in de bus dat ik niet thuis was. Contact opgenomen met klantenservice, blijkt het pakket al een week klaar te liggen bij een postnl punt wat helemaal niet bij mij in de buurt is (ik heb een postnl punt naast m'n huis). Ze konden me niet verder helpen en ik moest het maar gewoon ophalen daar.
Goed samengesteld bierpakket en snel…
Goed samengesteld bierpakket en snel geleverd in degelijke verpakking
Ik had 3 dozen besteld
Ik had 3 dozen besteld, waarvan er 1 beschadigd was al voor de bezorging. Na 2 dagen eens zelf contact opgenomen met Dare to drink different om te vragen waar mijn nieuwe pakket was. Het beschadigde pakket was nog onderweg terug en het nieuwe werd snel verstuurd. Gewoon super service van hun.
Verwachtingspatroon
Had een bestelling geplaatst voor 6 flesjes bier maar helaas was er 1 kapot en zat de rest onder het glas en bier.
Dus alles moeten weg doen..
Contact gezocht met de klantenservice die ging er zeer laconiek mee om en deed het af met 1 flesje vergoeden en anders stuur je het maar retour.
Dus kon eerst nog een doos gaan kopen en dan de stinkende massa onder het glas in doen. Besloten dit niet te doen, had mijn hoofd al vol zat.
Helaas had ik mij een andere voorstelling gehad van een biertje bestellen nu uren mailen, naar winkels toe en uiteindelijk besloten dit is het niet waard.
Toch wens ik iedereen een fijne weekend toe.
Ik lees een aantal keer dat er flessen…
Ik lees een aantal keer dat er flessen breken tijdens de bezorging. Bij mij dus ook weer. Het pakket moet eerst teruggestuurd worden voordat er een nieuw pakket verstuurd wordt. Ik zit nu al een week te wachten op mijn pakket, beetje jammer. Eerste en laatste keer dat ik er bestel.
Het 1e pakket was beschadigd en is door…
Het 1e pakket was beschadigd en is door de vervoerder retour gestuurd. Ik heb direct contact opgenomen en er werd meteen een nieuw pakket gestuurd. Deze had ik de volgende dag al binnen. Het pakket zelf was erg variërend en erg lekker! Ik zou zeker nog een keer bestellen
To good to go ervaring
Er stond in de beschrijving dat er dubbele in de doos kon zitten daarom bestelde ik een doos specials erbij maar daar zaten nogmaals dezelfde in als de andere doos erg jammer
Tja, vooral Marketing geneuzel
Tja, als je verrassingspakket weinig verrassend is en eigenlijk nogal eenzijdig, dan is er veel marketing en weinig bierbeleving bij dare to drink different. Dan stuur je daarover een bericht aan de klantenservice om aan te geven dat de bieren misschien wel bijzonder zijn qua waar ze vandaan komen, maar niet zozeer op smaak variatie wordt daar niet op gereageerd ( wij reageren binnen 48 uur…..). Stuur je daarna wel een link om via Trustpilot een recensie achter te laten…… Dan heb je als organisatie niet een drankprobleem, maar vooral een marketing uitdaging.
En een paar weken later nog geen reactie van Bavaria die achter de webshop zit.
Snelle service
Dure Amerikaanse ipa s waar zelf Tht…
Dure Amerikaanse ipa s waar zelf Tht opgeplakt is. In werkelijkheid zijn dit partijen die voor weinig geld uit Amerika worden geëxporteerd omdat ze qua smaak niet meer voldoen. Jammer dat de klantenservice mijn klacht niet serieus neemt.
Zeer ruime keuze op de website
Zeer ruime keuze op de website
Voor de jarige een niet standaard bierpakket gekozen.
Bij het afrekenen een kaartje erbij gedaan met een persoonlijke boodschap.
Pakket werd de volgende werkdag al geleverd, liever te vroeg dan te laat dus wij waren zeer blij. (de jarige ook)
Als wij in de toekomst weer wegens een speciale gebeurtenis een cadeau zoeken gaan wij zeker weer naar Dare to Drink Different.
Goede smaak lekkere inhoud per fles
Een keer maar nooit meer
Ik plaats een bestelling omdat ik graag het cornet glas met gouden voet wilde hebben. De post stuurt het pakket retour omdat mijn adres niet zou kloppen, wat niet waar was want dat klopte prima. Ik contact gezocht via de telefoon, krijg een nieuw pakket toegestuurd, prima goed geregeld...tot ik het pakket open maak er zit geen glas in met een gouden voet, maar een glas met als tekst: voor de beste vader, terwijl ik geen vader heb ( is een pijnlijk verhaal) ik mail dare to drink op 12 juni, ze beloven binnen 48 uur te antwoorden, het is nu 23 juni en ik heb geen enkele reactie gehad. Goede service begint met een goede klantenservice. Ik koop hier niets meer.
Duidelijke site en tijdige en juiste levering
duidelijke website; tijdige en juiste verzending
Als je 0 procent bier koopt moet je…
Als je 0 procent bier koopt moet je legitimatie tonen en handtekening zetten. Dan zit je dus 2,5 uur te wachten en dan komt Postnl niet. Kan je weer een andere dag gaan zitten wachten. Ik bestel niet meer bij ze. Als ze een beetje slim zijn zorgen ze dat 0% bier zonder legitimatie wordt bezorgd
op 18 april bestelling geplaats voor…
op 18 april bestelling geplaats voor een verjaardagskado (op 20 april) Nu nog steeds niet binnen. Waardeloos!!!!!
Je doet een bestelling en dan blijkt…
Je doet een bestelling en dan blijkt dat er een paar van de bieren die juist wil hebben er niet bij zitten. Wanneer je dan de klantenservice belt, krijg je te horen dat ze alleen je geld terug willen boeken maar niet die biertjes na willen sturen, want dat is te duur.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.