CrazySport.dk Bewertungen 996

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte tilbage i oktober et par Hummel støvler til min dreng. Dem har vi brugt de sidste par år, og de plejer at holde til en sæson. Desværre revnede de allerede i slutningen af november, men efte... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par super fede tights fra Hummel, og modtog varen få dage efter om fredagen. Desværre sad der en tøjalarm på dem, så jeg måtte have fat i kundeservice og sende pakken retur for en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ordre afgivet mandag aften, pakken afsendt tirsdag og modtaget onsdag. Lige efter bogen og med en glad kunde her :-) Højt informations niveau under hele forløbet, så dejligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fandt min vare til en fornuftig pris og bestilte den. Det mest imponerende var da pakken efter få dage var fremme og jeg åbnede den. Flot pakket og min faktura var foldet flot og ikke krøllet sam... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fußballgeschäft
  2. Aktivbekleidungsgeschäft
  3. Fitness- und Ernährungsberatung
  4. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
  5. Laufsportgeschäft
  6. Wintersportgeschäft

Über CrazySport.dk

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

CrazySport.dk er en webshop som blev etableret i 2010. Vi har som målsætning at være Danmarks bedste online Sportsbutik, som tilbyder et bredt og dybdegående udvalg af sports- og fritidsartikler til alle aldre og formål. Crazysport.dk er en del af en stor indkøbsforening, som sikrer os stort udvalg og gode priser til vores kunder. Derfor prøver vi hele tiden at tilpasse vores sortiment efter vores kunders ønsker og behov.

Så er du vild med:

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skoene var for små.

Skoene er returneret, men pengene er endnu ikke returneret efter en uge. Irriterende at man skal ringe for at få pengene retur. Der er heller ikke gratis returfragt, det koster 49kr.

2. März 2017

Hej Conni,
Din returvare er først ankommet til os tirsdag eftermiddag, altså for 3 dage siden. Du kan tjekke dette med dit pakkenummer. Har du mistet det kan jeg sende det til dig igen, hvis du ønsker dette. Da det kun er 3 dage siden har vi derfor endnu ikke nået at refunder nogle penge til dig. Loven siger at vi skal refunder pengene inden for 14 dage, men vi bestræber os selvfølgelig på at gøre det hurtigere.

På hjemmesiden reklamerer vi ikke med gratis retur. Vi har valgt at sætte priserne ned på vores varer i stedet for at tilbyde gratis retur og på den pågældende vare du har købt har du sparet 301 kr. samt fået gratis levering.

Som en ekstra service tilbyder vi at du igennem os kan købe en pakkelabel med forsikring samt track and trace til 49 kr. hvorimod går du på Posthuset kan det koste fra 100 kr. for samme label.

Jeg håber på din forståelse med denne uddybende besked og håber du får et ændret syn på behandlingen af din returvare. Jeg skal sørge for at dine penge bliver refunderet hurtigst muligt.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe 70 25 70 71 eller sende en mail på info@crazysport.dk

Fremragende.

Super god netbutik. Gode priser, hurtig levering. Meget anbefalelsesværdig.
Tip top i orden.

26. Februar 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kundeservice og hurtig levering

Desværre sad der en tøjalarm på dem, så jeg måtte have fat i kundeservice og sende pakken retur for en ombytning.
Jeg skrev til kundeservice på deres facebookside, og havde svar dagen efter, at jeg skulle afvente svar pr. mail.
Jeg fik svar pr mail om mandagen med en gratis returlabel, og de undskyldte fejlen, og lovede at sende nye tights, sammen med en lille ekstra bonus som kompensation.
Jeg modtog den nye pakke efter et par dage, dog uden nogen lille ekstra bonus.... ?
Men alt i alt en fin oplevelse og hurtig service.

24. Februar 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Urimelige priser

Efter jeg tidligere har købt 2 stk kondicykler hos dem, går den ene i stykker, der bliver bestilt reservedele hjem til cyklen, alt OK.
Sidst i 2016 sker det samme med den anden cykel, samme reservedel, samme model, men nu er prisen steget med ca. 70%, med den begrundelse at priserne er steget væsentlig fra producenten, især reservedele.
Nu er der flere forhandlere af disse cykler, så en efterfølgende forespørgsel hos andre forhandlere viste den samme pris som den første reservedel,
desværre var reservedelen bestilt og betalt, dette er ikke i CrazySport´s ånd i følge deres eget motto, ej heller i producentens.
Mit råd må være, at undersøge priserne fra andre forhandlere inden de bestilles hos CrazySport, for tro mig, importøren er den samme.

Et rigtigt dårligt svar, men det var ventet, det fortæller mig endnu mere, at man ikke skal handle med jer før markedet er undersøgt, dårlig indkøber eller også må i tro, at kunderne er mindre begavet, min tilid er forduftet beklager.

21. Februar 2017

Hej Lars,
Jeg beklager mange gange at du oplever en prisstigning på samme reservedel. Det har simpelthen ikke være muligt at matche prisen fra den første da den ærlig talt blev solgt til en utrolig god pris. Når alle udgifterne forbundet med at bestille den hjem fra vores leverandør samt levering blev trukket fra var det ikke en handel til vores fordel. Som plaster på såret valgte vi at sende reservedelen til dig fragtfri. Håber din cykel kører som den skal og at du er tilfreds med varen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice

Crazysport mener åbenbart ikke de kan lave fejl, og har ingen service.
Bestilte et par bukser i str L.
Modtager ingen ordre bekræftelse men bukserne kommer hurtig men i str S.
Rettet henvendelse men crazysport er ikke behjælpelig på nogen måde, svare ikke engang på min seneste mail.
Handler aldrig der igen.

7. Februar 2017

Hej Marianne,
Jeg har kigget på din sag og jeg kan se på din ordre at du har bestilt en str. Small som du også modtog. På det tidspunkt du laver ordren er der ingen str. L på lager og det har derfor været umuligt at bestille en.

Vores ordrebekræftelser bliver automatisk sendt ud lige så snart, der er lavet en ordre, så hvis du ikke har modtaget denne skyldes det enten at din mail har registreret det som spam eller en tastefejl i mailadressen.

Jeg er ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse ved at handle ved os. Vi sætter service i højsædet og vi vil også gerne stå ved vores fejl når vi laver dem, men i dette tilfælde har vi altså sendt den vare du har bestilt til dig og føler derfor ikke denne anmeldelse er berettiget. Jeg vil tilgengæld beklage, hvis du har oplevet lang svartid. Vi har lukket i weekenden og har derfor ikke kunne kigge på din mail før nu.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, nemt og til en fair pris!

Jeg bestilte et par håndboldsko til en stærkere (billigere) pris end hos andre.
Dem havde jeg efter 2 dage. Det er altså stærk leveringsservice!
Tusind tak! Ikke sidste gang jeg handler her. 👍🏻😀

2. Februar 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Billige varer, lidt sløv kundeservice

Jeg bestilte et par badesandaler og ørepropper om søndagen, måtte rykke for status onsdag da jeg intet havde hørt (ud over ordrebekræftelse), fik svar om de desværre først ville nå at afsende torsdag, mailen var sendt om morgen svaret kom om eftermiddagen - det lever ikke helt op til "Hurtig levering" som de skilter med på forsiden (bemærk der står i væggen af tekst de har i betingelser at det tager 3 hverdage før de sender).

Kvaliteten af varer og sikring under transport var fin.

22. Januar 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr