Chaacha Bewertungen 15

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service, skjulte regler og tvivlsom moral!

Undgå dette sted – Dårlig service, skjulte regler og tvivlsom moral!

​Jeg sætter aldrig mine ben hos ChaaCha igen!
​Vi besøgte restauranten den 26/11-25 med Hype-deals. Efter maden fik vi at vide, at de ikke kunne bruges i restauranten. Det er i sig selv fair nok, men det stod overhovedet ikke på dealen.
Da vi så vendte tilbage den 9/12-25 for at bruge dem på takeaway i stedet, fik vi at vide, at dealen var udløbet den 29/11-25.
​Der stod absolut ingen udløbsdato på dealen, og vi fik intet at vide om det ved vores besøg den 26/11. Hvis det passer, havde vi reelt kun tre dage til at bruge den. Det efterlader en grim smag af ond vilje og spekulation fra ejerens side for at snyde kunderne.

Ovenikøbet har vi efterfølgende fundet ud af, hvordan restauranten udnytter unge mennesker. Ejeren søger konstant ungarbejdere under dække af et "koncept", hvor de skal arbejde gratis under oplæring for at "bevise" deres værd. Efter et par dages hårdt, gratis arbejde får de at vide, at de ikke duer, hvorefter processen starter forfra med nye unge. Det er en usmagelig måde at skaffe gratis arbejdskraft på.
​Maden er i forvejen i den dyre ende i forhold til andre indiske restauranter, og det er absolut ikke det bedste, vi har smagt i Aalborg.
​Find et andet sted at spise, hvor både kunder og personale bliver behandlet ordentligt! 🙄😐

26. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Frustrerende bestillingsproces

Desværre havde jeg ikke en god samlet oplevelse. Vi købte en “date night for to”, men det var unødigt besværligt at bestille. Først forsøgte jeg fysisk, hvor de ikke tog imod ordrer den dag. Senere prøvede jeg flere gange at ringe i åbningstiden uden held. Til sidst skrev jeg en mail og fik svar efter en uge – med en bestillingsbekræftelse dagen før dealen udløb.
Det er heller ikke muligt at bestille via deres hjemmeside, og dealen kunne kun bruges tirsdag–torsdag, hvilket gør det svært, når man ikke bor i nærheden.
Da jeg hentede maden, var deres system ikke opdateret, så bestillingen var ikke klar – dog skal de have ros for at være hurtige til at løse det på stedet.
Maden smagte rigtig godt, og portionen passede fint til to. En god madoplevelse, men en meget frustrerende bestillingsproces.

14. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk Service

Fantastisk service! Nu har jeg arbejdet i restaurantionsbranche i 5 år, og prøvet lidt af hvert, så jeg værdsætter rigtig meget god betjening. Hos ChaaCha følte jeg at mine behov blev mødt til det sidste, og meget mere end det. Personen jeg snakkede i telefon med var imødekommende, forstående og fandt løsninger til en ellers ubeslutsom gæst. Det her var første gang jeg smagte deres mad, men bliver i hvertfald ikke sidste gang. Både mad og service er top-klasse!

3. Januar 2026

Havde købt et Hypetilbud

Havde købt et Hypetilbud, som ikke kunne bruges online. Det lykkedes mig dog at bestille over telefonen. Bestilte lidt forskelligt - blandt andet en hovedret med rejer. Det var verdens mindste portion!! Ikke nok til 1 person. Gav vanvittig mange penge for verdens mindste naanbrød... Vi blev slet ikke mætte!
Deres take away var en kæmpe skuffelse.

24. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et hypetilbud igennem dem

Købte et hypetilbud igennem dem, og man får så af vide man skal ringe til dem for at bestille fordi deres hjemmeside ikke virker, fint nok. Men da jeg så ringer sidder jeg i kø i virkelig lang tid, og kommer aldrig igennem. Bestemmer mig så for at gå hen til dem for at bestille, men for af vide at det ikke er en god dag i dag, da de har travlt, så de vil ikke lave noget mad til mig. Fortæller så at jeg har prøvet at ringe, og det kan de ikke forstå, da de åbenbart ikke har modtaget noget opkald.
Jeg skriver så en mail til dem, da jeg gerne vil bede om pengene tilbage for hype-tilbuddet, og fortæller hvad der er sket, og at det simpelthen har været umuligt at bestille noget mad. De skriver så at de ikke kan genkende det, og at de ikke kan forstå at jeg ikke har kunne ringe til dem.
Jeg må åbenbart opgive at få mine penge tilbage, da de ikke forstår vi ikke har haft mulighed for at bestille…

21. November 2025

Ikke den bedste oplevelse

Vi var 2 personer af sted og ville gerne dele en menu samt en eller to retter fra a la carte menuen, det kunne vi ikke få lov til. Vi bestilte begge både cola og et glas vin (verdens mindste opfyldning). Tjeneren kom med en kande med vand, vi havde ikke bestilt vand og gik ud fra den hørte til vinen - men vandet var på regningen.
Maden var ikke 450 kr. værd og smagte ikke af så meget. Generelt ikke den bedste service fra tjeneren og ej heller oplevelse.

20. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang ventetid, forhastede retter ødelagde oplevelse

Vi havde set frem til en oplevelse med 13 små retter, men desværre blev det en stor skuffelse. Efter en lille snack ventede vi næsten halvanden time på næste servering. Derefter blev retterne hastet ind, så glæden ved at nyde maden forsvandt helt.

Kun to tjenere forsøgte at servicere en fyldt restaurant, og de gjorde deres bedste. Skylden lå ikke hos dem, men i køkkenet, som leverede langt under det niveau, man kan forvente til prisen.
Vi endte med at springe desserten over, da aftenen allerede var ødelagt.
Alt i alt en aften, hvor forventningen om en kulinarisk aften endte i skuffelse.

20. September 2025

Uambitiøst og mangelfuldt

Det vil være synd for det indiske køkken at kalde det mad vi fik på restauranten for indisk. Det var fuldstændigt smagsforladt. Der var desuden voldsomt varmt i restauranten og ingen luft. Vi havde bestilt menuen med de 13 små serveringer. Vi forlod restauranten efter 3 lange timer uden at være kommet til desserten. Der var nemlig også tale om helt uacceptabelt langsomt tempo i køkkenet.

20. September 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god oplevelse

En god oplevelse, hvor vi fik to forskellige retter både starters og currys. I sær deres cikka masala og Naan var lækkert. Super god service.

14. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig godt

Vi havde ikke forventet noget specielt. Men det var virkelig godt, hjemmebagte nan-brød, masser at små forskellige retter på bordet. Faktisk kunne det næsten ikke være på bordet. Vi var meget imponeret over at alt den gode mad kan serveres til den pris. Jeg vil dog anbefale man lige kigger på hjemmesiden og et overblik, inden besøg. Klart et sted vi kommer igen

30. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr