Stor ros herfra. God pris og lynhurtig udførelse af energirapport 💪🏻 Var virkelig presset på tid. Jacob løste opgaven, før flere af de store firmaer overhovedet har svaret tilbage på min for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jacob kom få dage efter vores henvendelse - til den aftalte tid. Vi fik en god oplevelse af besøget, med et kort resume af alle iagttagelser. Rapporterne blev tilsendt få dage efter besøget, og de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi skulle have et nyt energimærke til vores hus, og fandt boligststand på nettet. Prisen på et energimærke var i den billige ende. Vi bestilte opgaven og Jacob Kim forbi et par dage senere og dagen ef... Mehr ansehen
Jeg stod og skulle bruge en tilstandsrapport og elrapport ret hurtigt og Boligstand kunne virkelig levere dette. Kontaktede Jacob inden weekenden fik en tid i dag. Han og elektrikeren kom i morges... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har korte leveringstider på Tilstandsrapport, Energimærke og EL-rapport – bestil dine rapporter hos os idag. Vi udfører bl.a.: Tilstandsrapport Energimærke Stort energimærke EL-eftersyn MERE END 30 ÅRS ERFARING Indehaver af Boligstand, Jacob Hansen, har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen som både tømrer, bygningskonstruktør og beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent. Jacob har via den årlange erfaring fra byggepladser, arkitetrådgivningsbranchen og de seneste fem år som bygningssagkyndig og energikonsulent opnået en bred viden og erfaring, som han anvender i det daglige arbejde med udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærkninger af bygninger. Vores mål er at udarbejde retvisende og uvildige rapporter til gavn for både køber og sælger til den aftalte tid og pris.
Nylandsalle 4, 8700, Horsens, Dänemark
Uhyre effektive og nem kommunikation, meget behagelige medarbejdere, der er fleksible. Samtidig er prisen konkurrencedygtig.

Antwort von Boligstand ApS
Super god og hurtig service. Der er virkelig styr på tingene

Antwort von Boligstand ApS
Kontaktede Jacob en fredag middag og han kunne allerede komme og udarbejde energimærke på etageejendom om mandagen. Kom mandag til aftalt tid, energimærket var klar allerede tirsdag morgen. Super hurtig og effektiv betjening. Udelukkende en rigtig, rigtig god oplevelse og kan kun anbefale boligstand til andre.

Antwort von Boligstand ApS
God og hurtig service. Vi fik tilsendt rapporterne dagen efter. Kan fint anbefale Jacob!

Antwort von Boligstand ApS
Behagelige unge mænd som tjekkede vores hus .
Rigtig god service. Svarede hurtig på vores spørgsmål via mail. Ærlig og pålidelig. Kan anbefales herfra 👍
Vi havde en fantastisk oplevelse med Jacob! Han har hjulpet os med at kigge på et hus vi nu har købt. Han var meget hurtig til at svare og se på det sammen med os, kiggede igennem alt og gav os hans professionel råd og viden. Han har gjort os opmærksom på nogle af de ting vi måske ikke vil have set selv. Kan varmt anbefale!
De kom dagen efter jeg ringede. Hurtig service og god kundekontakt 👍

Antwort von Boligstand ApS
Super god, nem og hurtig process! Jacob fra Boligstand.dk var behjælpelig med både tilbud og udarbejdelse af energimærke. Han svarede hurtigt på mail og var hjælpsom ved spørgsmål 👍
Kun varme anbefalinger herfra.

Antwort von Boligstand ApS
Boligstand.ApS er super serviceminded. Rigtig god oplevelse, kan kun anbefale dette firma til tilstandsrapporter, formidling af el rapporter m.v. Alt er i bedste orden, rapporterne kommer hurtigt og servicen i top.

Antwort von Boligstand ApS
Hurtig udførelse af opgaven, meget fleksibel i forhold til tidspunktet. Vi er meget tilfredse.

Antwort von Boligstand ApS
Meget professionel udførelse af opgaven, hurtig sagsbehandling og til en fair pris - hvad kan man forlange mere?

Antwort von Boligstand ApS
Havde et godt forløb. Klare aftaler, stor fleksibilitet.

Antwort von Boligstand ApS
Meget professionelt og yderst kompetent fra start til slut. Jeg kan kun give Jacob og Boligstand de bedste anbefalinger.

Antwort von Boligstand ApS
Meget flink, venlig og kompetent mand. God og grundig undersøgelse af vores hus, og rapporterne havde vi dagen efter. God oplevelse.

Antwort von Boligstand ApS
Grundig, hurtig og fleksibel service :-)

Antwort von Boligstand ApS
Hurtigt aftale der blev holdt - og jeg havde allerede rapporten i hænderne samme dag som de var på besøg..

Hurtigt og effektivt!
Rar mand der var ude- rigtig fin service, havde energimærket dagen efter.

Antwort von Boligstand ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.