Jag är numera trogen kund hos 11hektar och har gjort 6 beställningar online, gillar både deras produkter och att stötta en mindre, lokal butik med hjärta. Allt har fungerat toppen med beställningar oc... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
11 Hektar började som litet företag men alltid med ett mål i sikte: bara ekologiskt till hud och hår. I sina sociala medier förklara de bra hur man använder produkterna, varför de är bra att använda... Mehr ansehen
Här lär jag mig saker om ämnen i hudvård och andra produkter. Kunskap som jag har svårt att hitta och värdera på egen hand. Ett besök i butiken - både online och fysiskt - är en upplevelse som bidr... Mehr ansehen
Jag har länge haft problem med ögon som rinner av smink. Successivt har jag genom åren bytt ut alla mina produkter till naturliga utan konstigheter. Köpte INIKA BOLD LASH och får fantastiskt fylliga... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
- E-Commerce-Dienst
- Großhändler für Kosmetikprodukte
- Kosmetikindustrie
- Fachhandel für Haarpflegeprodukte
- Haushaltswaren-Großhändler
Vom Unternehmen geschrieben
11hektar är en destination för hållbara val, med produkter för kropp och hem, likt hårvård, hudvård, städ och tvätt. Vi hjälper människor att handla mer medvetet genom att granska innehåll för att undvika riskämnen likt hormonstörande ämnen, och förpackning, transport och produktion för att minimera klimatavtrycket. När människor handlar hos oss kan de vara trygga i att de får produkter som vill kroppen och planeten det bästa.
Kontaktinformationen
Od kykrby, 52496, Ljung, Schweden
- 0760196688
- info@11hektar.se
- 11hektar.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Julklappen
För andra gången så önskar jag mig hudvård och städmaterial under julen.
Fyllt på med hårschampo och balsam och diverse. Inga problem alls! Bästa köpet är dock Tvål och Tvagas prima bi.. Helt magisk på lillens hud och hår ♡

Antwort von 11hektar
Så bra produkter som jag har testat
Så bra produkter som jag har testat. Hår schampo hjälpte mig att bli av från min besvär med dermatit. Tack💐

Supernöjd med denna butik
Supernöjd med denna butik! Inte nog med att dom väldigt bjussigt informerar via sina sociala kanaler och utbildar på ett lättförståeligt sätt i hur man kan bli mer miljösmart, så säljer dom otroligt bra produkter. Inte missnöjd med något såhär långt och då känns det verkligen att allt är genomtänkt innan det börjar säljas i deras butik. Letar du efter ett smidigt sätt att bli mer klimatsmart & minska hormonstörande ämnen i ditt hem? Då behöver du inte leta mer, det här är den perfekta butiken!

Antwort von 11hektar
Suveräna och väl utvalda produkter som…
Suveräna och väl utvalda produkter som är snälla mot både oss och planeten! Mycket lärorik information fås också i lagom doser via hemsida och deras sociala medier, och kan förhoppningsvis få fler att handla hållbart från 11 hektar ☺️🙌
Bruns hårprodukter, snällt nagellack, tvättmedel & diskmaskintabletter från Mulieres är mina favoriter! 👌
Vilket engagemang
Vilket engagemang, kunskap, glädje men också det allvar det finns bakom 11 hektar. 🌏
Jag letar ständigt efter bättre val och efter att hittat hit… kan jag sluta leta.
Såå nöjd med mina produkter

Antwort von 11hektar
Supersnabb återkoppling och fick…
Supersnabb återkoppling och fick information när en produkt som tagit slut, åter fanns i lager.

Kvalitet och snabbhet 👍🏼
Kvalitet och snabbhet 👍🏼
Ni är så fantastiskt underbara människor så jag önskar er all lycka med ert företag 🥰
God Jul 🎄

Antwort von 11hektar
Kunnig personal som guidade till rätt…
Kunnig personal som guidade till rätt val o otroligt bra, effektiva, skonsamma produkter👌👏⭐️

Antwort von 11hektar
Underbart bemötande och fantastisk service
Jag fann det jag letade efter, fick ghälp att komplettera ordern då jag glömde något. Fantastisk service och underbart bemötande!

Antwort von 11hektar
Bra grejer i butiken och väldigt…
Bra grejer i butiken och väldigt trevlig personal.

Antwort von 11hektar
Väldigt trevligt bekräftelsemejl och…
Väldigt trevligt bekräftelsemejl och leveransen var otroligt snabb! 👍

Antwort von 11hektar
Kunnig o inspirerande företagare samt…
Kunnig o inspirerande företagare samt mkt trevlig.

Antwort von 11hektar
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.